Rosa Benito confessa que va estar ingressada en un centre psiquiàtric

La col·laboradora de 'Sálvame' va tocar fons arran de la seva separació d'Amador Mohedano
Rosa Benito a 'Sálvame'
Rosa Benito va aparèixer de nou en un plató de televisió | Telecinco

Rosa Benito, exdona d'Amador Mohedano, va jurar que no tornaria a un plató de televisió, no obstant això, el passat dissabte va reaparèixer a 'Sábado Deluxe'. La seva rebuda per part dels seus companys i del programa en general va ser bona i, per tant, la col·laboradora es va mostrar més sincera que mai i va parlar d'un dels episodis més durs de la seva vida.

 

Tot va començar mentre parlaven de l'atac d'ansietat que li havia donat a Isabel Pantoja durant la seva participació a 'Supervivientes'. La cantant va confessar que l'ansietat que estava vivint a l'illa li venia provocada pel seu record dels mesos de presó.

 

 

Benito va tocar fons després de la separació amb Mohedano

Davant aquesta confessió, Benito va mostrar una certa empatia amb la Pantoja i va dir, sense cap mena de problema, que ella havia estat tancada en un centre psiquiàtric. Va ser en aquest moment quan Benito va explicar que l'any 2014, arran de la seva separació amb Mohedano i de la pressió que estava vivint a 'Sálvame', va tocar fons i va haver de demanar ajuda psiquiàtrica.

 

«El meu ingrés va ser voluntari. Li vaig demanar a la doctora que m'ingressés perquè necessitava separar-me de tot. Vaig ingressar l'endemà a les 9.00 hores del matí. Per a mi, va ser alliberador separar-me de tot. La meva família va marxar plorant, però jo em vaig quedar tan bé», explicava Benito.

Rosa Benito a 'Sálvame'
Rosa Benito va explicar un dels moments més difícils de la seva vida | Telecinco

 

 

Espera poder ajudar a gent que estigui en la mateixa situació

No obstant la seva sensació d'alliberació de tots els problemes que tenia a l'exterior, la col·laboradora també va explicar que «per a mi va ser horrorós, però avui ho explico perquè crec que la gent que hem passat per aquí podem ajudar a altra gent. No és cap vergonya». Alguns dels seus companys de programa ja eren coneixedors de la dura història de Benito, així i tot, es van mostrar sorpresos que Benito es mostrés tan sincera el primer dia del seu retorn al programa.

 

Ara, després d'uns anys allunyada del focus mediàtic i amb la separació del germà de Rocío Jurado ja superada, Benito ha tornat a agafar les regnes de la seva vida i a compartir amb tot el seu públic el somriure que tant la caracteritza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy seguimos.... @sabadodeluxeoficial @supervivientestv Mi de mi amiga @oconizquierdo

Una publicación compartida por Rosa Benito (@rosapepioficial) el

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari