Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Una familiar de Rocío Carrasco li envia un missatge: «No s'ha de mentir»

Rosa Benito acusa la seva neboda d'haver mentit sobre la seva filla Chayo i el seu exmarit, Amador Mohedano

Aquest dimarts es va embolicar en el plató de 'Ya es mediodía'. En aquest cas, la polèmica no va ser entre dos col·laboradors del programa que presenta Sonsoles Ónega, sinó amb el dur missatge que va llançar Rosa Benito a la seva neboda Rocío Carrasco.

La tieta de Rocío va arribar molt contrariada al plató de Telecinco després d'escoltar diumenge passat els testimoniatges que va oferir la seva neboda en els últims capítols de la sèrie documental de 13 episodis, 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. A la mare de Chayo Mohedano li ha semblat francament malament que la seva neboda hagi enlletgit el comportament del seu exmarit, Amador Mohedano, al qual va acusar de rebentar-li l'exclusiva de la seva lluna de mel.

Rosa Benito llança un dard a la seva neboda Rocío

Per si no fos prou, Rosa Benito també ha carregat contra Rocío Carrasco per les paraules que va abocar cap a la seva filla Chayo i l'assumpte de la presumpta infidelitat de la seva amiga Sonsoles amb Antonio David: «La meva filla no s'ho mereix», va sentenciar la col·laboradora de Telecinco.

Rosa Benito se sent traïda per la seva neboda Rocío Carrasco després de secundar-la sense fissures després del primer lliurament de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. La col·laboradora de Telecinco va esclatar a plorar en ple plató després de les primeres paraules de la seva neboda, que com a ella, van esglaiar a tota Espanya. L'assumpte és que, tan sols una setmana més tard, la visió de Rosa Benito respecte a Rocío ha fet un gir de 180 graus, arribant a dir en directe que «per a dir la teva història no pots mentir».

La veterana col·laboradora ha tret la cara pel seu exmarit Amador Mohedano, a qui ha tret qualsevol raó d'aprofitar-se de la lluna de mel de la seva neboda i Antonio David Flores per a guanyar diners. A més, Benito ha afirmat que la seva neboda Rocío ha estat molt injusta amb Chayo en el tema de la infidelitat de Sonsoles amb el seu exmarit.

La versió de Rosa Benito sobre la infidelitat d'Antonio David a Rocío Carrasco

«S'ha demostrat que la meva filla Rosario ha estat amb la seva cosina fins a l'últim moment i ella ja la va trucar. La meva filla no ha traït a ningú i ella ja ho ha aclarit. Rosario estava treballant en el bar per a guanyar-se uns diners a l'estiu», confessava Rosa, que ha viscut un dels dies més tibants en el plató de 'Ya es mediodía'.

«Rocío va cada nit a 'La Brisa'. Que és veritat que Antonio David va tenir alguna cosa, sí. Però jo no vaig allí sabent que hi ha alguna cosa. A més, aquesta nena va anar a un programa a explicar el seu amb Antonio David i no la va creure ningú, per què ara sí que la creuen?», s'ha preguntat en veu alta.

Chayo Mohedano tampoc es queda callada

Al seu torn, Rosa Benito ha estat molt expeditiva amb la seva neboda Rocío. Després d'insistir que «no cal mentir», ha dit que la seva filla Chayo «té la consciència molt tranquil·la i sap que ha estat aquí». Per a finalitzar el seu dur discurs, ha llançat una pregunta a l'aire: «Per què fa això a una persona que no s'ho mereix? Perquè caldrà preguntar-li-ho a ella».

La filla de Rosa Benito tampoc ha fet mutis i no ha trigat a publicar un categòric missatge a través dels 'stories' d'Instagram, en una clara al·lusió a la seva cosina Rocío Carrasco: «La veritat s'explica sense mentir. Gràcies a tots aquells que van rectificar la seva opinió després de saber-se la veritat. Bon dia», resava el missatge de Chayo, molt enfadada pel que reflecteix aquesta publicació en les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.