ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Rosa Benito es mostra disposada a tornar amb Amador Mohedano

«Crec que algun dia tot s'arreglarà», així de clar va parlar l'exparella del germà de Rocío Jurado a 'Viva la Vida'

Rosa Benito, en una imagen de archivo
Rosa Benito, en una imatge d'arxiu | Lecturas

El recent enllaç matrimonial entre José Ortega Cano i Ana María Aldón va ser un dels temes que es van tractar aquest diumenge 7 d'octubre al plató de 'Viva la vida'. Una de les col·laboradores que va comentar la boda va ser l'excunyada del torero, Rosa Benito

Ella mateixa va explicar, sorprenent a tothom, que no va anar al casament. Però les seves declaracions més inesperades van ser sobre el seu antic marit, Amador Mohedano: «Sé que algun dia Amador i jo estarem junts perquè tenim uns fills i uns néts que s'ho mereixen». 

«Si hi vaig jo, ell no hi va i si hi va ell, no hi vaig jo»

Els companys de la mare de Rosario Mohedano li van preguntar si havia contestat a la invitació d'Ortega Cano o que l'havia agraït aquesta però que havia d'entendre que no podia anar a la cerimònia.  

Rosa no va voler contestar explícitament la pregunta però sí que va comentar: «T'he de dir que és veritat que Si hi vaig jo, ell no hi va i si hi va ell, no hi vaig jo». Tot i això l'excol·laboradora de 'Sálvame' va afirmar que «crec que algun dia tot s'arreglarà»

Benito va obrir el seu cor i va admetre que «sé que algun dia Amador i jo tornarem a estar junts perquè tenim uns fills i uns néts que s'ho mereixen» a més de reconèixer que van tenir «una vida en comú molt bonica». 

 

Rosa Benito i Amador Mohedano reprenen el contacte 

Toñi Moreno va explicar en el plató del seu programa que Rosa Benito sempre havia mantingut una porta oberta a reprendre el contacte amb el pare de la seva filla. «Sempre li ha allargat la mà des d'aquest programa a Amador», unes paraules que confirmava la mateixa implicada. 

Entre els comentaris de la resta de col·laboradors, la guanyadora de 'Supervivientes 2011' va afirmar que «Amador m'agafa la mà». La periodista Isabel Rábago afegia que «li agradaria tocar més, però de moment només li agafa la mà».  

Davant d'aquestes insinuacions d'una possible reconciliació entre tots, la presentadora va preguntar a Benito si només estaven començant de nou una amistat. Ella va respondre contundentment: «Sí, clar», tot i que no va descartar que es torni a enamorar del que, possiblement, ha estat l'home de la seva vida.  


Comentaris

envia el comentari