Rosa Palau, la dona executiva i somrient de Jordi Hurtado

Treballa en una prestigiosa firma espanyola que es dedica a la producció i venda de productes de fibra de vidre

El presentador Jordi Hurtado amb la seva dona Rosa Palau en un acte de RTVE
El presentador Jordi Hurtado amb la seva dona Rosa Palau en un acte de RTVE | GTRES

Jordi Hurtado és un dels presentadors més icònics del nostre país. El periodista català fa 23 anys que està al capdavant del mític programa 'Saber y Ganar', convertint-se en un dels rostres televisius més estimats a Espanya.

Malgrat la seva llarga trajectòria i la seva gran repercussió pública, el presentador és molt reservat pel que fa a la seva vida privada. De fet, no compta amb xarxes socials verificades, encara que existeixen dos comptes d'Instagram amb diverses fotografies del presentador.

 

Rosa Palau, l'executiva que fa dues dècades que està al costat de Jordi Hurtado

Tot i això, sí que sabem qui és la dona que està darrere de l'èxit de Jordi Hurtado. Al llarg de tots aquests anys, la seva dona Rosa Palau ha estat un gran suport pel presentador. A més, de ser la seva admiradora número 1, també ha estat una mànager brillant que l'ha ajudat a consolidar-se a La 2. Però més enllà de la seva activitat professional al costat de Jordi Hurtado, Rosa Palau és una gran executiva en el món dels negocis. 

La catalana treballa com executiva en una prestigiosa firma espanyola que es dedica a la producció i venda de productes de fibra de vidre. Rosa Palau ha tingut una impressionant trajectòria de més de dues dècades a l'empresa Nioglás, on va començar a treballar el setembre de 1994.

Després de gairebé 24 anys a la companyia i després de demostrar la seva enorme valia, la dona s'ha convertit en l'actual directora comercial de la destacada empresa.

 

Rosa Palau i Jordi Hurtado tenen tres fills en comú

Encara que l'executiva catalana sempre s'ha mantingut en un segon pla, han estat moltes les vegades que ha aparegut en els discursos d'agraïment del seu marit quan ha guanyat algun premi. També l'hem pogut veure moltes vegades acompanyant-lo a esdeveniments públics i actes promocionals, on Rosa Palau sempre ha estat molt afectuosa i somrient.

Jordi Hurtado i la seva dona estan casats des de fa diverses dècades. El matrimoni té tres fills en comú: Mireia, Laia i Jordi, que treballa amb el seu pare a la televisió. La família viu en una finca de 621 metres quadrats, on s'ha construït 472 per deixar espai a un bon jardí i una piscina.

 


Comentaris

envia el comentari