YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rosalía participa en el disc de la banda sonora de ‘Joc de Trons’

L’última temporada s’estrenarà el 15 d’abril i el 26 del mateix mes sortirà a la llum el disc musical on es podrà escoltar l’artista catalana

L'èxit de Rosalía
Rosalía ha participat en el disc de la banda sonora de 'Joc de Trons' | CatalunyaDiari.cat

En només una setmana tots els seguidors de la popular sèrie de televisió ‘Joc de Trons’ podran gaudir de la seva nova i darrera temporada. Concretament el pròxim 15 d’abril s’estrenarà la vuitena temporada tan esperada per tots i totes. ‘Joc de Trons’ és la sèrie que més gent ha vist en els darrers temps i que genera més expectació. Fins i tot la seva part musical.

Rosalía, a la BSO de 'Joc de Trons'

En aquest sentit, HBO, productora de la sèrie, ha anunciat que el pròxim dia 26 d’abril sortirà a la llum un disc recopilatori de la banda sonora de ‘Joc de Trons’, amb el qual es podrà gaudir sempre que es vulgui de la música oficial d’aquesta espectacular sèrie uns dies més tard de la seva estrena. A més a més, destaca la participació d’una artista catalana que està agafant molt renom mundialment: Rosalía.

La intèrpret de ‘El mal querer’ ha participat en la recopilació de la música de ‘Joc de Trons’ de la mà del productor peruà Alejandro Chal, conegut més per A.Chal i resident a la ciutat estatunidenca de Los Angeles. Juntament amb ella també hi ha altres artistes de renom com Lil Peep, Mumford and Sons, Matthew Bellamy, ASAP Rocky, The National, Ellie Gouldin, Travis Scott, The Weeknd o SZA

Sortirà a la llum el 26 d'abril

Concretament, la recopilació musical estarà formada per la banda sonora oficial de ‘Joc de Trons’, creada per Ramin Djawadi, juntament amb un conjunt de gravacions fetes en diversos estils. A més a més, cal destacar que també veuran la llum dues edicions limitades d’aquest disc fetes en vinil, indispensables pels més col·leccionistes d’aquesta sèrie que ja està dins de la nostra història.

Mentre arriba la tan anhelada data d’estrena de la vuitena i última temporada de ‘Joc de Trons’, les xarxes socials s’han omplert de tota mena d’especulacions i teories sobre  què passarà a partir del pròxim 15 d’abril. Algunes d’aquestes idees fins i tot tenen molt de sentit, tanmateix, cal recordar que aquesta sèrie és impredictible i segurament acabi sorprenent. Però un cop s’acabi per sempre ‘Joc de Trons’ es podrà gaudir de la seva banda sonora a partir del 26 d’abril i de cançons extres, entre les quals estarà l’artista catalana Rosalía.


Comentaris

envia el comentari