URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Rosalía va presentar-se al programa ‘Tú sí que vales’ amb 15 anys

Però va desafinar tant que Àngel Llàcer li va dir que no sabia treure el seu potencial

La cantant catalana Rosalía va presentarse a 'Tú sí que vales' amb només 15 anys
La cantant catalana Rosalía va presentarse a 'Tú sí que vales' amb només 15 anys | ACN

Rosalía és la sensació del moment sense cap mena de dubte i continua el seu camí ple d’èxits. Però no sempre ha estat així per la cantant catalana, ja que quan tenia quinze anys va intentar entrar en el món de la música presentant-se a l’edició de l’any 2008  de ‘Tú sí que vales’. No obstant els seus esforços, el mateix Àngel Llàcer li va deixar clar que no valia per cantar.

La cantant del moment és una noia molt carismàtica que sembla molt segura de sí mateixa i va néixer a Sant Esteve Sesrovires, un municipi de la comarca del Baix Llobregat. Tot i que el seu pas pel programa de Telecinco no va ser gaire bo, ara omple els escenarises fotografia amb personatges famosos com el líder d’Apple i, fins i tot, té la seva pròpia col·lecció de roba per Pull&Bear que estarà a la venda el pròxim dia 12 de novembre.

Rosalia no va demostrar tot el seu potencial

Ara, el portal Vertele ha rescatat el vídeo on es pot veure la seva actuació al programa de talents no va convèncer al jurat i no va passar a la següent fase de ‘Tú sí que vales’. Durant el veredicte, va assegurar: «Tens molt potencial... però encara no el saps treure». I és que la jove catalana va cantar una segona cançó per intentar demostrar que sí que sabia «treure el seu caràcter», però en general la noia va desafinar molt i va haver de tornar a casa.

No obstant això, Rosalía no es va desanimar i va prendre’s les crítiques amb molta esportivitat, afirmant tranquil·lament: «No passa res, jo he vingut aquí a acceptar les crítiques i a aprendre de professionals com vosaltres». Ara, després de deu anys, la cantant catalana ha treballat molt i s’ha proclamat com una de les artistes del moment i, a més, també ha estat nominada a cinc 'Gramy Latinos' gràcies al seu potencial en la música urbana.


Comentaris

envia el comentari