Vídeo: Rosalía sorprèn parlant en català a 'La Marató'

La cantant ha volgut donar suport a la causa amb aquest vídeo

Rosalía
Rosalía ha triomfat amb tots els seus últims concerts | GTRES

La jornada solidària d'avui està deixant imatges curioses a tots els espectadors que estan seguint des de primera hora el programa especial que s'està emetent a través de TV3. Com és habitual, personatges del món de la música, la televisió, el teatre i l'esport, participen prestant la seva imatge per a visibilitzar la causa solidària, aquest any adreçada a les malalties minoritàries.

Aquest és el cas de la cantant Rosalía, que des de fa uns dies apareix a les xarxes amb un vídeo divulgatiu on explica que les malalties minoritàries són en molts casos cròniques i discapacitants

Un català molt fluid

El vídeo que combina l'explicació de la cantant amb fragments del seu últim videoclip, ha aconseguit centenars de visites i de reaccions. Això es deu al fet que a causa de la internacionalització de la feina de la cantant, se l'ha sentit parlar en català en contades ocasions. Els seus seguidors han aplaudit el bonic gest de la intèrpret.

També et pot interessar...


Comentaris
Glauc
Ara que una catalana parli català és un fet sorprenent? Sou un mitjà català vosaltres? Contribuint a la seva marginalitat tractant-lo com una cosa extraordinaria i no normal?

envia el comentari