Rosario Mohedano se sent «maltractada» per 'Sálvame'

L'artista està farta de les crítiques que rep i que l'afecten «personal i professionalment»

Rosario Mohedano, imagen de recurso
Rosario Mohedano ja no aguanta les crítiques | Cedida

Rosario Mohedano està farta de les constants crítiques que rep de mitjans de comunicació com la revista 'Lecturas' o el programa 'Sálvame'. L'artista ha reconegut que «carreguen» contra la seva feina i la fan sentir «humiliada». De fet, la relació entre la seva família i Telecinco no és pas bona d'ençà que la cadena va deixar de comptar amb Amador i Rosa Benito.

Des d'aleshores, la filla d'ambdós està patint també les conseqüències fins a tal punt que es planteja començar una altra carrera perquè les crítiques li estan fent patir molt. Tanmateix, creu que faci el que faci no canviarà la seva situació: «Em criticarien igual».

Tot i que li està costant confrontar la situació, la cantant va explicar a 'La Mañana de la 1' que s'adorm amb una «satisfacció meravellosa de saber que està fent bé». «Tinc força quan pujo a l'escenari, tinc el suport i l'estima del públic quan veuen que el que més em mou és la música i no deixaré la meva feina, la meva realitat, el meu dia a dia i la meva vida», assegurava Mohedano destrossada per tots els comentaris que ha d'aguantar.

La relació amb Rocío Carrasco

La cantant va fer referència a la publicació de 'Lecturas' que explicava que la seva cosina, Rocio Carrasco, la va humiliar perquè no li va deixar participar en el musical que van dedicar a Rocío Jurado. Rosario va indicar que es tractava d'una història diferent i que si hagués acceptat el paper principal que li vas oferir la seva cosina, probablement, les coses haurien anat d'una altra manera.

Rocío Carrasco a su llegada al juzgado de Alcobendas
Imatge d'arxiu de Rocío Carrasco | Diez Minutos

«Ningú m'ha preguntat si em sento humiliada pel seu get», remarcava l'artista per indicar que no li va fer tant mal que Carrasco decidís no comptar amb ella. De fet, considerava que tot s'havia exagerat: «Em va sorprendre que utilitzessin la paraula humiliar».

Ha patit «bullying»

Mohedano ha agraït als seus fans, a través de Twitter, tot el suport que ha rebut per part d'aquests i els ha assegurat que Telecinco l'està «maltractant» i fent «bullying».

En el missatge va afegir que li resultava impactant que una emissora que «fomenta cada any 12 mesos 12 causes» sigui la mateixa que està provocant-li aquest patiment tant «personal com professionalment». «Espero que us assabenteu del que passa a la vostra cadena», els va retreure l'artista plena de ràbia.


Comentaris

envia el comentari