Foto de grup d'algunes cares famoses de Telecinco

La cara de Telecinco que ven les seves calces per Internet

Un col·laborador de la cadena ha deixat en evidència una famosa sobre la seva manera de guanyar diners

Si hi ha una cosa habitual a Telecinco, és la 'conflictivitat' que hi ha entre els col·laboradors de diferents programes. I precisament, aquesta és la que ha fet que un d'ells, Alessandro Lequio, hagi carregat durament contra una altra, Rosa Benito. En concret, ho ha fet atacant la seva filla, Chayo Mohedano.

El que ha passat és que el col·laborador d'Ana Rosa, per defensar-se de comentaris de l'ex d'Amador, ha qüestionat la manera de guanyar-se la vida de Rosario exposant que es dedica a vendre roba interior 'online'.

Alessandro Lequio en un esdeveniment de la marca Duran Joyeros a Madrid el dijous 07 de octubre de 2021
Alessandro Lequio ha carregat contra Rosa Benito atacant la seva filla | GTRES

L'origen del conflicte entre Rosa Benito i Alessandro Lequio

Fa uns dies, a 'El programa de AR' es va parlar del moment en què, fa anys, Rosa va cremar les seves aliances de casament a 'Sálvame'. El fet que es tornés a esmentar aquesta situació no li ha agradat gens a la col·laboradora, qui ho va manifestar així a 'Ya es mediodía': «Es nota que estem molt curtets de notícies».

Primer pla de Rosa Benito en un acte promocional de Termix
Rosa Benito ha 'provocat' l'enuig d'Alessandro Lequio | GTRES

Tot seguit, va dirigir-se als que van 'burlar-se' en aquell espai de l'esmentat moment. En primer lloc, a Rocío Flores li va dir: «Quan jo faig això, no estava emprenyada, tenia molt de dolor. Potser com la teva mare en molts moments de la vida».

Després, sobre Lequio va afirmar: «Em fa molta pena, deixa-li. És que està gran».

Alessandro Lequio carrega contra Rosa Benito i deixa en evidència Chayo

Com és lògic, al col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' se li ha posat en directe el que Benito n'ha dit. I la seva manera de reaccionar ha sigut atacant-la amb contundència: «Jo sabia que era moltes coses, entre elles una mentidera que es vesteix pels peus».

«Ara m'he adonat que també és curteta, però molt curteta per moltes raons. Es justifica dient que estava molt ferida, però ho estava amb Amador. El numeret amb el bufador era una mentida a tota l'audiència».

Després ha volgut contestar el comentari de Rosa sobre que ell està gran. I ho ha fet etzibant: «És un exemple més de com és de curteta. La propietària de l'empresa per a qui treballa és de la meva mateixa cinquena i el xicot de la presentadora amb qui treballa també ho és».

En aquest punt, ha optat per ferir la col·laboradora donant-li on més mal li fa,  els seus fills. «Ella parla de pena, però pena li hauria de donar la seva filla que, en comptes de posar-se la bata de cua per triomfar als escenaris com feia la seva tia, està venent calcetes en una web per a adults. Això sí que fa pena, i la veritat és que no tinc res més a dir», va manifestar.

D'aquesta manera, ha sigut com Alessandro ha tret un tema que ha generat controvèrsia a la família Mohedano. Sí, perquè Chayo té un compte a 'OnlyFans', una pàgina per a adults on els usuaris paguen per contingut 'pujat de to' de les persones que segueixen.

En aquest espai la cantant ha compartit imatges insinuants, cosa que no ha agradat en absolut al seu pare. Així mateix, el rebuig públic d'aquell la va portar a exposar a les xarxes: «Tinc OnlyFans, i? Lluito amb el meu marit per tirar endavant els nostres tres fills sense renunciar a la meva música».

D'altra banda, qui sí que li dona suport, a més del seu marit, és la seva mare, ja que n'és una bona mostra que Rosa Benito va publicar a Twitter un missatge en al·lusió a la seva filla: «Estic molt orgullosa de tu. Gran filla, gran mare, gran germana, gran en tot. I que per ser dona ningú talli les teves ales».

Precisament per aquesta raó, segur que Benito no es queda callada davant el comentari de Lequio sobre Chayo. Però, de moment, caldrà esperar per veure què respon, ja que la 'guerra' sembla que ha començat entre les dues cares de Telecinco.