Roxana, la treballadora de 'Pasapalabra' que ha fet plorar tothom: «Avui ens deixa»

Emotiu comiat a la regidora del programa

Imatge del logo de Pasapalabra
Emotiu comiat a Roxana, la regidora de 'Pasapalabra' | Cedida

'Pasapalabra' ha viscut un dels seus moments més emotius amb el comiat de Roxana, la regidora del programa. El 7 de gener, durant l'últim programa de la setmana, Jaime Astráin, exfutbolista i tertulià d''El Chiringuito de Jugones', i el cantant Javier Cantero, havien d'endevinar el tema 'Roxanne'. És en aquest moment quan Roberto Leal aprofita l'ocasió per treure a ballar a la regidora del programa. 

«Avui és un dia molt especial per a tots els companys de 'Pasapalabra'», assegura Roberto Leal. «Ella és Roxana, la nostra regidora, a la qual estimem, a la qual estimem amb bogeria». «Avui ens deixa», afegeix el presentador. «És un 'fins aviat', jo vull pensar que serà així, sens dubte. Et mereixes el millor, t'arribaran coses bones, perquè ha d'estar a l'altura del que et mereixes i aquí sempre tindràs les portes obertes».

A més, Roberto Leal també destaca el gran treball que ha fet Roxana a 'Pasapalabra' i l'«alegria» i «professionalitat» que ha aportat la seva presència durant tot el temps que ha format part de l'equip del programa. «T'estimem amb bogeria, ja ho saps, i ets l'artífex de tot aquest equip».

Aquestes paraules han aconseguit emocionar a la regidora. «I jo a vosaltres», respon Roxana abans d'abandonar el plató d'Antena 3 entre aplaudiments. «L'alegria de 'Pasapalabra'!», exclama, llavors, Roberto Leal, mostrant l'admiració que sent per la seva companya.

Luis de Lama es trenca en directe

Després d'aquest emotiu moment, Roberto Leal intenta continuar amb el programa, però se n'adona que Luis de Lama no ha pogut contenir les llàgrimes. «Luis, què passa?».

«És que és molt bona. De veritat, cal conèixer-la. De veritat, és un amor. Jo, des que vaig arribar... És una crac», respon l'aspirant mentre s'eixuga les llàgrimes. «Ets una crac», afegeix. «Tracta molt bé a tothom, això es nota, així que un aplaudiment, si us plau, enorme», manifesta després de disculpar-se per haver-se emocionat en directe.

Així doncs, Luis de Lama també ha publicat una imatge a les seves xarxes socials per acomiadar a Roxana. «Tot l'equip de 'Pasapalabra és especial. Aquí amb Roxana, l'asturiana més bona que he conegut a la vida. Gràcies per tant afecte. Ets molt gran», escriu el concursant. 

La reacció del públic

El bonic comiat de Roxana i les emotives paraules de Luis de Lama també han aconseguit que els espectadors del programa s'emocionin, i així ho han manifestat a les xarxes socials. «Arribo tard, però el que han fet a 'Pasapalabra' és bonic, elegant i necessari: dir-li adeu a Roxana, una companya de l'equip, i així poder posar nom i cara a tots els que fan possible la televisió. Grans!», manifesta una usuària.

«Luis de Lama és tot un senyor, de veritat admiro la teva cavallerositat, el teu cor, que gran Luis», es manifesta a Twitter. No obstant això, els seguidors del seu contrincant, Pablo Díaz, han aprofitat l'oportunitat per catalogar-lo de trampós.

«Luis plorant perquè marxa la seva amiga... Està clar el joc brut», «Sort que Luis és Guàrdia Civil d'oficina, perquè si algú plora potser no li posa una multa» o «Però què fa Luis plorant, que patètic, per Déu», són només alguns dels exemples.


Comentaris

envia el comentari