RTVE diu que el preu dels SMS per votar a Eurovisió ha baixat notablement des de 2015

TVE també ha confirmat la presència d'Espanya en el pròxim Festival d'Eurovisió Junior
Miki Núñez
Miki Núñez, sobre la preparació per a Eurovisió: «Si pogués, afegiria tres horetes més per a poder dormir» | RTVE

Rodolfo Domínguez, actual director comercial de RTVE, ha assegurat que el preu de les tarifes per les trucades i SMS per poder exercir el televot des d'Espanya al Festival d'Eurovisió ha baixat un 25% des de 2015 i que l'ens públic intentarà que segueixin baixant.

 

La UER és qui fixa les tarifes

El mateix Domínguez ha afirmat que la culpa de les elevades tarifes no el determinen ells i ha explicat als espectadors que és la UER (Unió Europea de Radiodifusió) qui fixa les tarifes amb cada país. En el certamen d'aquest 2019, votar per SMS al territori espanyol va costar 1,09 euros, mentre que les trucades van tenir un cost d'1,45 euros des de xarxa fixa i de 2 euros des de mòbil.

 

Resultats finals d'Eurovisió 2019, en què Espanya se situa a la posició 22 de 26
Resultats finals d'Eurovisió 2019, en què Espanya se situa a la posició 22 de 26 | Twitter (@Eurovision)

 

Retorn d'eurojunior

Després de tretze anys d'absència, RTVE ha confirmat el retorn d'Espanya al Festival d'Eurovisió Junior, certamen que va guanyar l'any 2004 amb el famós 'Antes muerta que sencilla' de María Isabel. Espanya ha participat en quatre ocasions, i enguany serà la seva cinquena presència en un certamen on sempre han tingut bons resultats. El pròxim 24 de novembre a Polònia tindrà lloc la XVII edició del Festival de la Cançó Junior on participaran un màxim de 18 països.

 

En aquest sentit, la responsable de l'àrea d'Entreteniment de TVE, Toñi Prieto, ha reconegut que s'està treballant en una candidatura sòlida i de qualitat. TVE confia que aquest 2019 el representant d'Espanya en el certamen infantil de la cançó tindrà bons resultats.

Imatge promocional del festival
El festival infantil tindrà lloc al novembre | TVE

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari