Rubén i Fani parlant durant l'última cita a 'La Isla de las Tentaciones'

Sorprenent decisió de Rubén contra Fani a ‘La isla’

El temptador ha confessat no fiar-se de l'ex de Christofer

Totes les mirades estan sobre Christofer i Estefanía, esperant que arribi l’última foguera on totes les parelles es retrobaran. Des del moment en el qual el primer va abandonar ‘La Isla de las Tentaciones’ per la infidelitat  de  Fani, el temptador  Rubén ha marcat distància  amb ella, ja que no li estaria agradant gent l’actitud de la protagonista de tot aquest embolic.

Rubén pren distància de Fani

Així, Rubén fins i tot va confessar a Fiama: «Hi ha coses que m’enfaden, està molt tranquil·la per tot el que ha passat». I, a més a més, el temptador ha  rebutjat la proposta de Fani i no ha volgut fer res davant les càmeres: «Jo no vull tenir sexe aquí a la piscina, davant les càmeres. No vull que existeixin aquestes imatges». Unes tothom ja ha vist perquè ja van consumar la infidelitat al llit i ha quedat gravat.

Però, per si no fos poc, Rubén  s’ha  negat a passar  la darrera  nit amb Fani, argumentant que passaria la nit amb Óscar perquè es quedaria sol. Tanmateix, la protagonista del nou programa de Mediaset ha acabat enfadant-se molt en descobrir que no era cert i que a esquena d’ella explicava una altra història: «No em fio al cent per cent d’ella».

Realment,  Rubén  va entrar a ‘La Isla de las Tentaciones’ com a solter –i vam saber el seu secret més ocult– amb l’únic propòsit de conquistar una noia i trencar  alguna parella. I ja ho ha aconseguit. Ara caldrà esperar el resultat de la cita especial de 24 hores abans de la foguera final on es veuran cara a cara de nou totes les parelles que van entrar en un inici.

També et pot interessar...