Un dels grans 'triomfadors' de 'La isla de las tentaciones' serà el nou tronista de 'MyHyV'

Rubén Sánchez, la temptació de Fani, intentarà trobar l'amor al programa de Cuatro

Rubén Sánchez, el solter de 'La isla de las tentaciones' que va deixar plantada a Fani a la foguera final al programa, i amb el qual va portar al desastre la relació que la jove tenia amb Christofer, ha acceptat ser el nou tronista del programa de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. 

Al debat final que es va celebrar la passada nit de divendres a 'El debate de las tentaciones', Nagore Robles va entregar a Rubén un sobre. A l'interior, el nou candidat es va trobar amb la proposta per a esdevenir el nou tronista del programa, i ell va acceptar sense dubtar, il·lusionat per a trobar altra vegada l'amor. 

Fani, nova concursant de 'Supervivientes'

Aquesta no ha estat l'única notícia 'bomba' que s'ha conegut al llarg de la nit. Fani ha anunciat que és la quinzena concursant oficial per al reality 'Supervivientes' d'aquest 2020. A més, també va voler compartir la seva felicitat a través del seu perfil d'Instagram, on donava la notícia als seus fans en un vídeo: «Mare meva, quina il·lusió, que contenta que estic, quina felicitat... És que no entro en mi mateixa. No podia donar una notícia més bonica... Que me'n vaig a 'Supervivientes 2020'! En serio, de veritat, que me'n vaig. Porto tota la vida lluitant i soc una supervivent de la vida, i ara, per fi, podré demostrar que soc una supervivent al programa. Per això, ens veiem a Hondures perquè de Fani en queda per estona».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari