YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rubén es treu la careta durant l'últim programa de 'La isla de las tentaciones'

El jove, que havia canviat radicalment d'actitud en el programa anterior, va decidir marxar sol del programa perquè no confiava en Fani

Rubén Sánchez
Rubén es treu la careta durant l'últim programa de 'La isla de las tentaciones' | Instagram

L'últim capítol de 'La isla de las tentaciones' ha deixat tothom bocabadat. Malgrat que les especulacions i els rumors no havien parat de créixer al llarg de les últimes setmanes, el cert és que el programa ha acabat sorprenent els espectadors per la imprevisibilitat d'algunes situacions que es van viure durant la nit d'ahir.

Una ruptura previsible i una reconciliació inesperada

La nit començava amb la foguera de confrontació entre Andrea i Ismael, una parella que no comptava amb una previsió de futur massa optimista gairebé des de la primera setmana del concurs. Com era d'esperar, després de visionar plegats el seu pas pel programa, la parella va decidir continuar amb les seves vides prenent camins separats.

Tot seguit era el torn d'Álex i Fiama, una de les parelles que més alts i baixos ha patit durant els dos mesos que ha durat la seva estada a 'La isla de las tentaciones'. Després de l'actitud que sempre ha mostrat ella, i de totes les males paraules i menyspreus que havia dirigit cap al madrileny, era d'esperar un final força tràgic.

No obstant això, Fiama decidia sorprendre tothom i, en l'últim moment, assegurava que volia continuar la relació amb el seu xicot, si bé hi havia alguns assumptes que havien d'arreglar un cop tornessin a Espanya. Malauradament, sembla que les seves intencions van desaparèixer poc després, ja que actualment no estan junts: es rumoreja que ella podria compartir més que una amistat amb Rubén, mentre que ell ha estat vist amb una jugadora de futbol.

Fani va apostar cegament per Rubén

Un dels plats més forts de la nit, però, arribava immediatament després de la trobada entre Fiama i Álex. I és que, si hi ha hagut una participant que ha cobrat especial protagonisme a 'La isla', aquesta ha estat Fani Carbajo, que es va deixar entabanar per Rubén amb una facilitat sorprenent, i s'ha acabat convertint en un dels fenòmens més virals del moment gràcies a la mítica escena d''Estefaníííía!' protagonitzada per Christofer.

I és que, des del primer moment, Fani va caure rendida davant els encants de l'exfutbolista, deixant-se portar pels seus sentiments i pulsions més profundes i creient seriosament que les intencions del seu temptador eren absolutament sinceres i desinteressades... Però s'equivocava.

L'actitud de Rubénva canviar radicalment en el programa anterior, precisament en el moment en què Fani decidia posar fi a la seva relació de set anys amb Christofer. Inesperadament el jove, que havia estat durant setmanes regalant-li les orelles a la noia que temptava, va començar a recular amb moviments subtils però notòriament perceptibles.

Rubén va canviar radicalment d'actitud

Per aquest motiu, la foguera final de Fani va crear una expectació titànica, ja que tothom volia saber quin seria el final d'aquesta història. Com no podia ser d'altra manera, la ja exparella de Christofer va continuar sent fidel als seus sentiments i a allò que portava defensant des de l'inici del programa: que volia marxar amb Rubén perquè li havia fet sentir coses que feia molts anys que no sentia.

Malauradament, el temptador va optar per acabar de treure's la careta amb la qual havia entrat al concurs. Davant d'una Fani que no donava crèdit a la situació que estava vivint, Rubén assegurava que no podia marxar amb ella perquè el fet que ho hagués deixat tot per estar amb ell li havia generat molta desconfiança.

Així les coses, el jove va assegurar que havia gaudit de la seva estada a 'La isla de las tentaciones' i de la companyia de Fani, però que preferia abandonar sol el programa. Atònita, ella va acceptar la decisió de Rubén —malgrat no entendre-la ni compartir-la— i es va mostrar amb ganes de començar una nova vida i de recuperar la il·lusió que, tal com la mateixa Fani va explicar, havia acabat perdent amb el pas del temps.  

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari