Rufián es converteix en motiu de disputa a ‘First Dates’

La parella formada per Alba i Yeray es va veure envoltada en una discussió sobre el polític d’ERC i l’independentisme

Imatge d'arxiu Gabriel Rufián
Gabriel Rufián es va tornar motiu de disputa durant un sopar del programa 'First Date' | CEDIDA

 

No és la primera vegada que la política destrossa una possible parella del famós programa de cites de Cuatro. En altres ocasions ja hem pogut veure com els comensals de la romàtica velada acaben discutint de manera acalorada per les seves diferències ideològiques. Aquest va ser el cas de Yeray i Alba, ella va confessar que li encantava Gabriel Rufián, i quina va ser la resposta del seu company de sopar?

El granollerí va contestar amb sorpresa: «Que m’estàs dient?». Seguidament ella va dir que Catalunya tenia dret a decidir i va tornar a confirmar la seva admiració pel polític d’ERC: «És molt crack aquest home». Tot això va despertar la sorpresa de Yeray, que tot i no ser gaire amant de la política no estava a favor de les paraules d’Alba.

Yeray li va contestar: «Jo sóc de Catalunya i no sóc independentista. El que estan fent és... Arribarem, no sé, a una Guerra Mundial, perquè manifestacions per aquí, baralles per allà...». Alba es va defensar dient que era «un tema molt complicat» i que ella està d’acord en el dret a decidir però no «en separar-nos».

Yeray i Alba en la seva cita
Alba va confessar durant la seva cita a 'First Date' que el seu polític preferit és Gabriel Rufián | CUATRO

La parella no va quedar junta per la disputa política

Finalment, la disputa i el tema polític no va poder salvar la possible parella i en acabar el sopar ambdós es van acomiadar sense intenció de tornar-se a veure. Cal destacar que Alba es va presentar com a treballadora social, de 21 anys, i resident de l’Hospitalet de Llobregat i Yeray va dir que era model, de Granollers, tenia 25 anys, i somiava amb triomfar en la passarel·la.

De seguida, es va començar a parlar de la cita de Yeray i Alba a les xarxes socials, on no es van fer esperar els comentaris sobre Rufián, l’independentisme o l’esclat d’una tercera Guerra Mundial.


Comentaris

envia el comentari