El rumor sobre Lydia Lozano que ha destapat Kiko Hernández en directe a ‘Sálvame’

La notícia ha deixat completament de pedra a tots els col·laboradors del plató de Telecinco

Lydia Lozano y Kiko Hernández
Lydia Lozano i Kiko Hernández | CatalunyaDiari.cat

Els teleespectadors que dia rere dia no es perden un programa de 'Sálvame' saben que tot és possible i que amb cada notícia, pot esclatar el plató. Això és exactament el que va succeir després que Kiko Hernández anuncies una primícia sobre un dels col·laboradors de Telecinco. Concretament, Kiko va apuntar en directe un rumor que afectava directament a Lydia Lozano.

«A 'Sálvame' saps com entres però no com sortiràs», va dir Hernández preparant a la seva companya. Des del primer moment, Lydia va ser una de les protagonistes, primer pel seu enfrontament amb Miriam Saavedra, l'exparella de Carlos Lozano, i després per un rumor de Kiko Hernández.

Una tarda molt intensa per Lydia Lozano

Va ser la presentadora Paz Padilla la que va començar-ho tot, preguntant-li a Kiko: «Has somiat amb Lydia?». Unes paraules que van confondre a tot el plató però que finalment es van resoldre. Hernández va acabar apuntant que no havia somiat amb ella, sinó que sabia un rumor que l'afectava directament.

Lydia, amb cara de sorpresa i de poc amics, estava inquieta per saber exactament quin tipus de rumor estava circulant pels passadissos de Mediaset. Finalment, el col·laborador ho va revelar en directe i davant de tothom: «Hi ha un rumor que diu que avui faràs un 'Caparrós'».

«Hi ha un rumor que diu que avui faràs un ‘Caparrós’»

La col·laboradora va entendre per on anava el seu company amb aquestes paraules. Però per aclarir-ho tot als teleespectadors, Kiko va dir: «Que miraràs a càmera i diràs 'senyors, després de quaranta anys, deixo el programa'».

Sembla que aquest rumor només ha quedat en això. Lydia Lozano no té intenció de deixar 'Sálvame', almenys, segons la seva reacció. La col·laboradora es va prendre les paraules de Kiko amb humor i va començar a riure juntament amb Kiko i Mila Ximénez, que va dir: «Abans haurem de desfilar nosaltres un per un».


Comentaris

envia el comentari