La profecia del primer capítol de ‘La Isla’ que està a punt de fer-se realitat

Molts rumors apunten a que un dels temptadors està amb una de les concursants

Les cinc parelles concursants de 'La isla de las tentaciones'
Les cinc parelles concursants de 'La isla de las tentaciones' que van iniciar el 'reality' | TELECINCO

La isla de las tentaciones’ és el programa estrella de Mediaset, sense cap mena de dubte, aconseguint unes dades d’audiència espectaculars: tres milions d’espectadors. D’aquesta manera, el programa que es pot veure entre Telecinco i Cuatro ha tingut un fortíssim impacte a les xarxes socials i també ha rebut algunes crítiques, ja que va ser gravat durant l’estiu i era complicat mantenir en secret com estan les parelles actualment.

Els detalls que confirmarien el rumor

Ja des del principi van sorgir molts rumors, alguns difícils de creure, però que amb el pas de les setmanes podrien acabar fent-se realitat. Un d’ells és que Rubén i Fiama estan junts, ja que van ser enxampats junts al poble d’ella. Sí, Fiama i no Fani, potser com a resultat del distanciament que ha pres el temptador i que donaria tot el sentit a aquell rumor que semblava una bogeria perquè en aquell moment començava a sorgir la infidelitat de Fani envers Christofer.

Tanmateix, ara per ara és tot un misteri saber què passarà. Però existeixen altres detalls que podrien confirmar que Rubén i Fiama estan junts, com és el que indicaria que Christofer i Fani s’han reconciliat i actualment tornen a ser parella. A més a més, un altre molt revelador és que Fani i Rubén no se segueixen a les xarxes socials, però en canvi Fiama i Rubén sí. Ara caldrà esperar la final de 'La Isla' per saber quines són les parelles actuals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari