Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Una coneguda parella de Telecinco podria haver trencat: «No m'estranya»

La inesperada ruptura ha enxampat a tots per sorpresa i hauria estat confirmada per la mateixa mare d'un dels televisius

S'ha acabat l'amor entre Sofía Suescun i Kiko Jiménez, o això afirmen les males llengües. No obstant això, és una notícia que ha sigut confirmada per Maite Galdeano, la mare de la reina dels 'realities', i que saltava tot just ahir mateix a 'Salváme'.

Tot semblava anar vent en popa per als enamorats, que es desfeien en gestos d'afecte a les xarxes socials, on comparteixen el seu dia a dia. Des de luxosos viatges o exòtiques vacances a fins i tot el seu costat més íntim.

Així és, la parelleta no escatimava en detalls a l'hora de presumir del seu envejable estil de vida. Tanmateix, la seva relació començava fa dos anys i amb rumors d'infidelitat per entremig. I és que, en aquest moment, Jiménez era parella de Gloria Camila Mohedano.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, el seu romanç de quatre anys va acabar convertint-se en una guerra de retrets que va posar de l'inrevés Telecinco. D'una banda, Sofía aprofitava qualsevol moment per llançar-li indirectes a la filla d'Ortega Cano, mentre que Kiko no dubtava a passejar-se pels platós de televisió i destapar els secrets dels Mohedano.

Un joc de doble tall del qual Gloria va saber sortir airosa, encara que l'acusessin de ser la principal responsable de la seva ruptura amb Jiménez. Però, una vegada que es van calmar els ànims, Kiko i Sofía no trigaven a cridar als quatre vents el seu amor, i fins i tot s'anaven a viure junts.

«Quina il·lusió. Estem amb l'arquitecte signant tots els plànols de la qual serà la nostra futura casa», anunciaven emocionats a principis d'any. «Comencem el 2021 amb força i amb grans projectes».

Sembla, però, que en pocs mesos el seu castell de cartes s'ha ensorrat del tot. Almenys així l'hi hauria confirmat la mateixa Maite Galdeano a Jorge Javier Vázquez.

El presentador rebia un SMS aquest mateix cap de setmana amb un concís: «Ho han deixat». Una notícia, però, que no semblava haver sorprès els col·laboradors de 'Sálvame'.

«No m'estranya», assenyalava Laura Fa. No obstant això, Gema López recordava que Kiko insistia que mai havien discutit.

Malgrat això, el que queda clar és que, tal com vaticinen des del programa, si es confirmés la ruptura, tindrem drama per a estona. «Com sigui veritat compte, perquè aquí sortirà...», advertia Jorge Javier.

Els suposats motius darrere de la ruptura de Sofía i Kiko

Segons sembla, els rumors sobre la doble vida de Kiko Jiménez cobren més força que mai. Ja fa un temps s'especulava que el col·laborador tenia certs 'hàbits nocturns de consum' que a la seva noia no li feien gens de gràcia.

Certs detalls que destapava Sergi Ferré, qui fos amic íntim de Suescun. A més, el reporter també acusava l'ex de Gloria Camila d'haver canviat la personalitat de la seva noia.

«Abans d'estar amb tu no era l'estúpida que surt ara a la tele, que surt enfadada dels platós. Sofía era una tia entranyable, afectuosa, generosa», l'acusava.

«Quan ella anava a un plató sortia cantant el que jo li dictava perquè li agradava aprendre les frases que jo deia, perquè vegis la confiança», li retreia.

Per la seva banda, Jiménez es defensava de les acusacions al·legant que Sergi no tenia cap prova. «No perdré el temps en demandar perquè no tens ni on caure't», carregava contra ell. «Un amic gelós que està enamorat de Sofía».

A més, l'acusava de recórrer a testimonis falsos per obtenir protagonisme a 'Sálvame'. «Tu el que volies era buscar testimonis falsos amb gent que no sé d'on els treies».

En referència a Sofía, sembla que ella tampoc donava crèdit i se sentia traïda pel seu amic. «Tot això li sembla molt malament, però que era d'esperar perquè està parlant algú que va tancar la seva amistat amb ella bloquejant el seu contacte a Instagram».

De moment, i davant els rumors de ruptura, sembla que la 'influencer' ha optat per treure's la roba en xarxes socials amb una provocativa imatge. «Ui, que me'n descuido el pareo...», comenta divertida. Potser està anunciat que torna a estar soltera?