IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ruth Lorenzo actua a la gala d'‘OT’ amb un provocatiu vestuari

A la cantant, a més, l'acompanyaven uns plans de càmera molt sensuals

Sense cap dubte, Ruth Lorenzo és una de les cantants més reconegudes del nostre país i gràcies al seu pas per 'Tu cara me suena' ha aconseguit gran quantitat de fans, que segueixen amb interès tot el que fa. Recentment, Ruth ha estat convidada a la gala d''Operación Triunfo', on ha ofert una actuació sense precedents.

L'escenari s'ha omplert de tonalitats vermelles i, gràcies a la posada en escena, els jocs de llums i el provocatiu vestuari de la cantant, va quedar per sempre una actuació tan provocativa com memorable. I és que una de les coses que més es van comentar i que més va sorprendre els seus incondicionals va ser la seva atrevida elecció de roba: un vestit tremendament escotat que no deixava res a la imaginació.

Enorme sensualitat i passió 

Per si no fos poc, a mesura que ballava, Ruth anava obrint-se la faldilla i ensenyant les seves sensuals corbes i la llenceria que portava sota; un conjunt vermell que combinava perfectament amb l'estètica de l'escenari i el seu missatge simbòlic de 'prohibit'. El clímax de l'actuació va arribar gairebé al final d'aquesta, en un moment en què Ruth, en una arrencada de passió, es tira als peus del guitarrista i s'exhibeix provocativament, gairebé com incitant a l'acte sexual.

  

Tot seguit, es va posar en peus amb la mateixa passió, va apropar al músic cap a si i el va acabar apartant bruscament, en un atac de pura sensualitat. A tota aquesta coreografia i escenografia han de sumar-se els murris canvis de plànol, que buscaven de forma conscient els millors enfocaments per plasmar la gran quantitat de bellesa i provocació de l'escenari. Per tots aquells que van veure la gala, de segur els va semblar una actuació inesperada, que no podia deixar a ningú indiferent.

Ruth vistió un vestido tremendamente escotado
Ruth vistió un vestido tremendamente escotado | TVE

Ruth Lorenzo junto al guitarrista
Ruth Lorenzo junto al guitarrista | TVE

 

Ruth Lorenzo durante su actuación
Ruth Lorenzo durante su actuación | TVE

 

Ruth Lorenzo sorprendió con su atrevida coreografía y vestuario
Ruth Lorenzo va sorprendre amb la seva atrevida coreografia i el vestuari | TVE

 


Comentaris

envia el comentari