'Sábado Deluxe' agafarà vacances durant el mes d'agost

Per primera vegada en deu anys Telecinco ha decidit no emetre durant tres caps de setmana
Imatge promocional del 'Sábado Deluxe'
El programa es deixarà d'emetre durant tres dissabtes d'agost | Telecinco

L'arribada del mes de juny és el punt de partida de les vacances d'estiu per a molts. Però, sens dubte, el mes per excel·lència on tot sembla estar paralitzat, és l'agost.

 

Enguany, el programa estrella de les nits dels dissabtes a Telecinco, 'Sálvame Deluxe', ha decidit apagar també els seus focus durant el mes més estival de l'any. Per primera vegada en deu anys, es deixaran d'emetre els programes a l'agost i, tant els presentadors com el conjunt de col·laboradors, podran gaudir d'unes merescudes vacances.

 

 

No hi haurà programa els dissabtes 3, 10 i 17 d'agost

Concretament, els dies en els quals no hi haurà programa seran els dissabtes 3, 10 i 17 d'agost, tal com ha anunciat 'Fórmula TV'. Aquesta decisió ha estat tota una sorpresa per als seguidors del programa, ja que serà la primera vegada que Mediaset decideixi no emetre el programa en directe durant aquesta temporada.

 

No hi ha dubte que la principal raó és la baixada de l'audiència durant les nits de dissabte del mes d'agost. També és per aquest motiu que han decidit no buscar cap presentador substitut per a conduir el programa perquè no els hi valdria la pena assumir nous costos i fitxatges per a tres caps de setmana de baixa audiència.

 

Imatge d'un 'Sábado Deluxe' d'arxiu
Durant les vacances s'emetran programes antics | Telecinco

 

Programes i entrevistes més rellevants de la història del programa

Així doncs, des de la direcció han optat per tornar a emetre alguns dels programes i entrevistes més rellevants de la història del programa, amb l'objectiu de seguir estant, d'alguna manera, en les cases dels seus seguidors. Una vegada passi el mes d'agost, s'espera que el programa torni a emetre com és habitual i que torni a convertir-se en l'opció televisiva que arrasa els dissabtes al vespre.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari