Sabrina, l'exconcursant de GH2

Telecinco, de pedra després d'escoltar a Sabrina, guanyadora de 'GH': «Vergonya»

Les paraules de l'exconcursant han estat molt criticades per professionals de la salut

Sens dubte, 'Gran Hermano 2' es va convertir en una de les edicions més reeixides del reality i tot gràcies a concursants com Sabrina Mahi. Aquesta malaguenya va ser la guanyadora. Així, va aconseguir el maletí, l'afecte del públic i fins i tot l'amor d'Alejandro Tous. Amb aquest va arribar a casar-se i fins i tot a tenir un fill, encara que van acabar separant-se en 2010.

Després del seu pas per la televisió, la jove va decidir allunyar-se dels mitjans i així segueix. Ara treballa com a directora executiva de la marca Yvian Cosmetics. No obstant això, el seu nom ha tornat a sortir a la palestra. El motiu? Que inunda les seves xarxes socials amb missatges negacionistes sobre la pandèmia. I això ha causat una gran sorpresa.

El coronavirus i Sabrina

Tothom fa un any, aproximadament, que està lluitant contra el coronavirus. I és que aquest ha comportat multitud de morts i de contagiats. Tant és així que a Espanya s'han registrat més de 64.000 morts i més de tres milions de persones infectades.

No obstant això, malgrat la gravetat de la situació, hi ha els qui creuen que tot és mentida. Són els anomenats 'negacionistes' i entre ells es troba Sabrina Mahi. Es tracta de persones que afirmen que la pandèmia no és real o que la gravetat de la mateixa no és la que s'exposa de manera pública.

Sabrina Mahi, una ferma negacionista

Una mica més de 8.000 seguidors són els que té la guanyadora de 'Gran Hermano 2' en el seu compte d'Instagram. I aquests s'han quedat estupefactes en veure la postura de la malaguenya en relació al coronavirus.

En concret, ella no ha dubtat a compartir diferents publicacions en les quals opina que se'ns està enganyant amb la pandèmia.

Així, ha pujat missatges com ara «No deixis que t'adoctrinin. Llegeix, informa't, investiga...». Això sense passar per alt altres com «Vaig començar a ser lliure quan vaig descobrir que la gàbia estava feta de creences, pensaments, inclinacions, mentides i ignorància».

De la mateixa manera, en el seu compte també ha penjat un vídeo de 'Médicos por la Verdad' i fins i tot una infografia en la qual deixa patent que ens han rentat el cervell. Fins a tal punt arriben les idees de la malaguenya que no dubta parlar de 'coronacirco' i 'plandemia' per a referir-se al coronavirus i a la pandèmia, respectivament.

La polèmica postura de Sabrina

Arran d'aquestes publicacions, molts són els internautes que han arremès de manera contundent contra l'andalusa. I és que no entenen que pugui arribar a opinar d'aquesta manera després de tot el que estem vivint.

En concret, han mostrat el seu rebuig cap a les opinions de Sabrina amb comentaris com ara aquests:

  • «Darrere dels negacionistes hi ha un gran negoci i molts ximplets que s'ho creuen».
  • «Als negacionistes ningú els renta el cervell? Que pena em doneu aquests que aneu d'intel·ligents i independents ideològics. Passa per qualsevol hospital i després parlem de circs».
  • «Perquè ja ha mort algun negacionista per aquesta malaltia que no existeix...».
  • «Quina barbaritat! I pensar que fa vint anys em va cridar l'atenció per assenyada (això sí que va ser un muntatge). Oportunista».
  • «Podries consolar a aquelles famílies destrossades per la defunció d'un familiar per covid. Segur que també s'ho creuen».


Missatges als quals s'uneixen els d'alguns professionals sanitaris que han atacat durament la postura de Sabrina.

Un bon exemple és el següent comentari: «Sóc infermera, en primera línia de Covid des de març, i estic fins a la punta del n... de la gent que, com tu, no para de negar una realitat que és aquí. Si tan fals és tot, passa per una planta Covid, per l'UCI o per qualsevol residència amb positius i després m'expliques. Això sí, sense mascareta ni res, campiona, que total el virus no existeix...».