IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

A la llum el que cobren tots els concursants de 'La isla de las tentaciones'

Així ho ha explicat una de les aspirants que va fer les proves amb el seu xicot

El programa televisiu de Telecinco 'La isla de las tentaciones' s'està consolidant com un dels grans èxits de la temporada. En ell cinc parelles han de conviure separats durant una temporada i en companyia de solters i solteres que estan allí per posar a prova la seva història d'amor.

Ara la 'youtuber' Patrizienta ha revelat quin és el sou que cobren els participants d'aquest nou 'reality'. La 'youtuber' va realitzar el càsting amb la seva parella Juanma fa uns mesos i ha decidit explicar com va ser la seva experiència a través del seu canal online.

«Em va semblar una broma. Guanyo més diners quedant-me a casa»

Patrizienta ha explicat que el programa va contactar amb ella per veure si estava interessada a participar amb el seu nòvio però només li van explicar que s'havia de participar en parella i que 'La isla de las tentaciones' consistia a posar a prova la relació i que la gravació durarà dos mesos.

La parella va dur a terme diverses proves i una entrevista per Skype on «ens van fer moltes preguntes, moltes d'elles personals: volien saber quant temps portàvem junts, quantes vegades fèiem l'amor a la setmana, per què havíem posat punt final a relacions anteriors, si discutíem molt...». També els van explicar que el programa els obriria la possibilitat de fer molts 'bolos' i d'anar a programes com 'Sálvame'. També van haver d'entregar certificats mèdics i altres documents.

La 'youtuber' no ho va veure gens clar i va decidir finalment no participar en el 'reality'. Patrizienta assenyala que es van fer enrere quan els hi van dir que «eren dos mesos de gravació amb despeses pagades (viatges, dietes, allotjament...) i un salari d'uns mil i pocs euros» quelcom que explica que li va semblar una broma, «guanyava més quedant-me a casa. Nosaltres havíem de deixar un negoci per anar fins allí així que no ens compensava».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari