La salouenca Nuria 'Fresita', a un pas de 'Supervivientes 2019'

Quinze anys després de guanyar la cinquena edició de 'Gran Hermano', Nuria Yáñez tornarà al món dels 'realities'

La salouenca Nuria 'Fresita' en negociacions per ser a 'Supervivientes 2019' | Cedida

Tot apunta que Nuria Yáñez, coneguda popularment com a 'Fresita', tornarà de nou al món dels 'realities'. Quinze anys després de guanyar la cinquena edició de 'Gran Hermano', la salouenca es trobaria en plena negociació amb la productora de 'Supervivientes 2019'.

Segons avança El Español, a través de fonts del mateix programa, Yañez s'hauria reunit diverses vegades amb la productora Bulldog TV, amb la voluntat d'esdevenir una de les concursants de la pròxima edició, que es començarà a emetre a partir del mes d'abril. De fet, les darreres setmanes s'ha pogut veure 'Fresita' en establiments pròxims a les instal·lacions de la productora, i tot apuntaria que la seva participació a 'Supervivientes 2019' és un fet.

La mateixa 'Fresita' havia afirmat durant anys que un dels seus somnis seria participar al 'reality' d'aventura de Telecinco, i després de més d'una dècada allunyada de la televisió i amb 46 anys, sembla que podrà fer-ho realitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#supervivientes2019

A post shared by Fresita Nuria (@fresitanuria) on

En la millor fase de la vida

Lluny queda la jove 'Fresita' que va participar a 'Gran Hermano'; la catalana nascuda a Salou, ha passat per un periple que l'ha portat des de la ruïna econòmica després de deixar els grans xous televisius, fins a reinventar-se a través de la música i l'entreteniment radiofònic. Yañez treballa actualment a Televisió Esplugues, fa ràdio, és youtuber i ha gravat dues cançons, 'Olé' i 'Eo'.

En l'àmbit personal, es troba també en una fase pletòrica de la vida, havent retrobat un amor de joventut i a un any de casar-se amb el que ella mateixa anomena «el meu Julio Iglesias, moreno, alt, guapíssim».

Tot plegat un moment dolç de la salouenca, que de ben segur que amb el seu retorn al focus mediàtic sabrà entretenir els espectadors gràcies a la seva personalitat singular i espontània ingenuïtat que la van catapultar a la victòria de 'Gran Hermano'.

Et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari