Salta la sorpresa a 'Supervivientes': Palito ja no aguanta més

La filla de Lucía Bosé pateix lumbàlgia i no sap si podrà seguir concursant en el 'reality' de Telecinco

Els espectadors de 'Supervivientes' estan gaudint d'uns últims dies molt interessants al 'reality'. En aquest sentit, a l'expulsió d'Alexia Rivas i al presumpte muntatge de Sandra Pica i Tom Brusse, cal sumar que Palito Dominguín també està sota el focus mediàtic, però en aquest cas per problemes de salut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Palito i el seu delicat estat de salut

Tot i pertànyer a la famosa família Bosé, Palito, filla de Lucía Bosé, és una de les concursants més desconegudes de l'edició d'enguany del programa. No obstant això, ha aconseguit fer-se seu el públic amb sentit de l'humor, sensibilitat, fortalesa i, sobretot, demostrant que és capaç de tenir una bona convivència. Però, com sol passar amb molts participants, ha patit un contratemps.

En concret, Palito, que viu a Playa Destierro amb Lola, pateix lumbàlgia. «Tinc lumbàlgia, crec que es diu així. He sentit un dolor fortíssim a l'esquena i m'ha començat a fer mal. No podia ni incorporar-me».

Palito 'incapacitada' per culpa dels dolors

Els espectadors del programa han estat testimonis del patiment de Palito, després que Telecinco hagi emès imatges en què apareix queixant-se de dolor. «És que no puc incorporar-me. És molt estrany perquè estic així, estirada, i no noto res, però quan intento moure'm em dona una rampa», li ha explicat a la seva companya.

En aquest sentit, la seva companya a Playa Destierro fa tot el possible per cuidar-la, i fins i tot ha assegurat que «no vull que t'aixequis ni que facis esforços perquè puc ser infermera un dia, però no tota la setmana». És més, Lola s'ha ofert a vestir-la i a fer totes les tasques, demostrant que ambdues tenen una molt bona amistat.

De fet, cal recordar el moment en què l'organització de 'Supervivientes' va voler gastar-li una broma a Lola i van dir-li que seria expulsada per haver robat galetes als tècnics. Però sorprenentment, Palito va sortir en la seva defensa i va manifestar que ella també havia menjat galetes.

El públic dona suport a Palito

El públic del 'reality' s'ha manifestat a les xarxes socials per donar ànims a Palito Dominguín i, a més, asseguren que és la possible guanyadora:

  • «Força Palito! Recupera't aviat, bonica».
  • «Palito fa les tasques més difícils, encén el foc, el manté viu, neteja i cuina els peixos i altres animals per menjar. És una companya excel·lent. Cuida't, Palito».
  • «Lola i Palito directes a la final».
  • «Juntament amb Melyssa, Lola i Palito són les millors supervivents. Els altres no valen res».
  • «Són les meves guanyadores indiscutiblement. Palito amunt, reina!».
  • «Tant de bo no sigui res important i pugui seguir concursant, que ho està fent genial».

Comentaris

envia el comentari