Jordi González

Preocupa l'estat de Jordi González en desvelar-se un escabrós detall en directe

El presentador ha fet saltar les alarmes sobre la seva salut després de mostrar-se bastant desmillorat

Jordi González, un dels presentadors més estimats de Mediaset, ha aconseguit guanyar-se l'afecte de l'audiència després de tants anys en pantalla. Lamentablement, sembla que ha quedat relegat a conduir les gales dels diumenges dels realities de la cadena.

En aquest cas, ell també està al capdavant de 'La noche de los secretos', debat de 'Secret Story' que s'emet els caps de setmana.

Unes gales que reuneixen uns resultats d'audiència molt pobres, tot just arribant al 13% de share. Unes xifres que han resultat ser un desastre venint per part d'un veterà com González.

Sembla que el català no acaba d'empatitzar ni amb el públic ni amb els concursants del programa, fet que suposa un seriós problema. A més, això també provoca que González es converteixi en l'objectiu de les crítiques i hagi estat apallissat en més d'una ocasió pel seu físic.

El fet que moltes vegades s'hagi adreçat als participants i col·laboradors del plató de males maneres tampoc acaba d'agradar. Molts l'han titllat com el pitjor presentador de la cadena, fet que es reflecteix perfectament a Twitter.

«Intento donar-li sempre una oportunitat, però no puc amb Jordi González, ho sento. No entenc què fa presentant #SecretNoche1 si no vol. Més insípid impossible», assenyalava una usuària.

«A més, a la mínima s'enfada amb els concursants. 'Calleu-vos, cony', els ha deixat anar».

Sembla que González ha transmès amb claredat que no se sent a gust presentat aquest tipus de formats i, fins i tot, ha reconegut fent broma que no li agrada la seva feina. Una afirmació que deixa en evidència la seva disconformitat.

«Jo crec que posen Jordi González els diumenges perquè saben que dilluns es matina i se'n volen anar a dormir aviat», comentava un altre usuari.

«Jordi treu tota l'emoció del programa, de veritat», remarcaven. «Crec que ja és hora de posar cares noves».

Jordi González, molt criticat a les xarxes pel seu aspecte físic

L'aspecte físic de González tampoc ha passat desapercebut i ha estat molt criticat per no tenir una bona presència en directe.

Segons l'onada de comentaris de les xarxes socials, ha estat víctima d'un «moc constant» que li ha jugat una mala passada a plató.

A primer cop d'ull no sembla que tingui res, però quan s'analitza de prop s'observa que li cau un rajolí de sang pel nas.

Tot i que probablement el català no n'era conscient, ha generat un gran enrenou. Molts usuaris han comentat el seu aspecte des del punt de vista del fàstic i de la sorpresa.

«Què té al nas? Què li passa, a la veu? Fa mesos que té la veu ronca. Sabeu si està malalt?», preguntava una usuària.

«Li surt sang del nas? Estic patint, doneu-li un mocador», assenyalava una altra. Així, l'alarma sobre una possible malaltia del presentador va anar creixent. 

Tot i que podria ser una casualitat i que no tingués res, queda clar que el barceloní està en el punt de mira.

Fa uns anys, el van criticar molt quan es va posicionar a favor de 'Gran Hermano' després de la violació de Carlota Prat.

En aquell moment, González es destapava lloant la productora del programa, Zeppelin, assenyalada pels mitjans i les xarxes després del lamentable succés.

«La gala va aconseguir un 35,7% d'audiència, un rècord. Això no es veu a la televisió», remarcava orgullós. «Fa 34 anys que treballo aquí i és de les millors coses que m'ha passat amb Zeppelin». 

Unes paraules amb què va aconseguir deslligar la ràbia de les xarxes socials, on van sentenciar la seva actitud tan vergonyosa davant d'un fet molt delicat.

«Això, traient pit, però veient com es parla de vosaltres, de @ZeppelinTV, de @mediasetcom, de @Telecinco a tota la premsa de prestigi mundial. Vergonya!».