Montaje con las imágenes de Carmen Alcayde y Dinio

La salvació que va trobar Dinio en el seu pitjor moment i no gràcies a Carmen Alcayde

Dinio va tenir una època molt fosca que ha aconseguit superar amb ajuda de la seva família

Dinio García s'ha convertit en el protagonista de la setmana per la seva suposada nit boja de passió amb Carmen Alcayde.

El cubà ha carregat contra la nova col·laboradora de 'Sálvame' i ha assegurat que és una mala persona. «Fa 20 anys que la conec, em va fer una mala passada», ha dit el cantant.

«Va venir a fer-me una càmera oculta i no va ser plat de bon gust», retreia a Carmen. «Li vaig donar la meva amistat, li vaig obrir casa meva, el meu local. Em van exposar a una càmera oculta i després em van fer l'amor entre les dues», explicava i afegia una altra amiga a l'equació.

Dinio García al programa de televisió 'Gran Hermano VIP' a Madrid el dimarts 12 de novembre de 2019.
Dinio ha explicat que va tenir una nit boja de passió amb Carmen Alcayde | GTRES

«Amagar-te una camareta i aprofundir de la manera com van aprofundir... Va ser una nit boja, ho juro per la tomba de la meva àvia», assegurava.

Unes declaracions que impactaven els col·laboradors del plató, que no s'ho podien creure. Al seu torn, Alcayde deixava clar que no era una deslleialtat. «No va ser una deslleialtat, però tampoc no va ser res», insinuava ella misteriosa.

«Jo treballava en un programa de la televisió valenciana i fèiem càmeres ocultes», explicava als companys. «El meu marit ho sap tot».

Per la seva banda, Dinio insistia que «Carmen Alcayde sap que és veritat i el mal que em va voler fer no té perdó de Déu. Tinc fotos d'aquella nit. Moltes vegades em veu i diu 'Hola Dinio' i ajup el cap», prosseguia el cubà.

Unes paraules que van molestar Carmen i es va assegurar de desmentir. «No m'hi vull barallar, però em sembla molt brut el que has dit perquè saps que és mentida. No diré el nom de l'altra persona», sostenia.

Carmen Alcayde en un concert de Bertín Osborne
Carmen Alcayde ha patit acusacions d'infidelitat | GTRES

«No m'has pres la gana, estic menjant a dues mans. Ara que soc famosa et va bé dir que soc una filla de la Gran Bretanya», li retreia la periodista.

«A mi em van enviar un reportatge. Amb tu no vaig destapar res, vas parlar del bar d'un amic, si un amic teu feia determinades coses no és problema meu», tancava.

El passat fosc de Dinio que gairebé acaba amb ell

Poca gent recorda que Dinio va tenir un passat complicat al costat de les addiccions. Un fet que va confessar després de participar a 'GH VIP', agraint a la seva família que romanguessin al seu costat durant aquest tràngol tan complicat.

Sobretot la seva dona, Milena Leyva, de qui no s'ha separat en cap moment. «Jo tenia molts problemes i em vaig posar en tractament; no podia beure res d'alcohol, res. Ella es va fer dos cicles in vitro i és molt dur; ho va fer per mi, per amor».

L'artista assegurava que el món del porno li havia fet molt mal: «Me'n penedeixo molt. Allà em tenia males companyies», confessava. Unes amistats que el van conduir pel camí equivocat en la seva joventut.

Per sort, va trobar «la força de voluntat per sortir de la mala vida». Una època que ja forma part del passat, ja que ha demostrat que ara és una persona nova gràcies als seus fills.

Però hi ha una altra persona que va assenyalar Dinio i va explicar algunes de les seves intimitats. Es tracta de María Lapiedra, actual parella de Gustavo González.

Fins i tot, es va arribar a especular que tots dos havien començat una relació amorosa, però només era un rumor.

«Es drogava molt, va drogar el meu gat. El gat a la rentadora, em deia que a Cuba es menjaven els gats i se'l volia menjar», va arribar a revelar María públicament.

Però Dinio ho negava completament: «No he viscut mai amb ella. Només vaig estar una vegada a casa seva i no vam ser parella. Va ser una relació professional», remarcava.

EL VÍDEO DEL DIA: