Els 4 col·laboradors vetats de 'Sálvame': no aniran a cap casament ni aniversari

Alguns tertulians del programa no tenen una bona relació entre ells

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Diversos col·laboradors no tenen bona relació  | Twitter (@lecturas)

Actualment, 'Sálvame' és un dels programes de televisió més intensos que existeixen. La relació entre els mateixos col·laboradors moltes vegades mostra com realment és la convivència laboral entre ells.

Una de les premisses imprescindibles en un treball és el bon ambient, i les relacions amb els companys han de ser bones per afavorir el bon treball en equip, però, això no passa a 'Sálvame', ja que a vegades sembla un 'reality'.

Les relacions entre companys no són molt bones

Molts dels col·laboradors del programa estan enfrontats entre ells, perquè gairebé tots els integrants de 'Sálvame' han tingut problemes alguna vegada entre ells. Actualment existeixen diversos tertulians que no es parlen entre si, com és el cas de Mila Ximénez i Lydia Lozano.

Precisament aquesta última té un front obert dins del programa, i és la seva mala relació amb Rafa Mora, que al mateix temps també està fatal amb Chelo García Cortés. És a dir, tot un embolic. Lydia Lozano i l'extronista' no es poden ni veure i és molt habitual que entre ells hi hagi diversos enfrontaments. En alguna ocasió s'han arribat a insultar i a faltar el respecte.

És tan dolenta la seva relació que, fins i tot, Lydia Lozano no convida al seu company a les seves festes d'aniversari. Però, com aquest any hi ha la pandèmia, Lydia Lozano no ha pogut celebrar el seu 60 aniversari. No obstant això, el que està d'enhorabona és Rafa Mora, ja que ha anunciat que es casarà amb Macarena Millán.

Com és d'esperar, Lydia Lozano no estarà convidada a les noces. 'Cotilleo' ha informat que dos membres de 'Sálvame' podrien passar per l'altar. En primer lloc, l'esmentat casament de Rafa Mora i la seva noia, i en segon lloc la de Kiko Matamoros i la seva parella Marta López. El valencià ha mostrat les seves intencions de casar-se, igual que Matamoros.

És per això que s'acosten èpoques turbulentes al programa per veure quin col·laborador queda fora de les noces, i és gairebé evident que Lydia Lozano no estarà en la celebració de Rafa Mora. Presumiblement sí que hi serà a la de Matamoros, ja que el col·laborador es porta molt bé amb Charlie, el seu marit.

Les noces, que gairebé segur se celebraran el pròxim 2021, si la pandèmia ho permet, és la de Rafa Mora i Macarena Millán. Tots dos es donaran el 'sí, vull' després d'haver estat molts anys junts.

Diversos 'vetos' a companys

Amb les restriccions hauran d'escurçar la seva llista de convidats, de manera que, a part de Lydia Lozano, també s'afegirien més membres de 'Sálvame' de la llista definitiva, on Kiko Jiménez és un d'ells. Tots dos es porten realment malament, i és que els dos col·laboradors no se suporten, malgrat que en els últims mesos tenen un tracte més cordial. L'andalús segur que estarà vetat en les noces de Rafa.

La que tampoc estarà a l'enllaç matrimonial és Laura Fa, tal com ha deixat caure 'Cotilleo', ja que té una mala relació amb Rafa Mora , igual que Chelo García Cortés, qui seria una altra vetada. El col·laborador s'ha instal·lat en el programa i ha guanyat diversos enemics com aquests 4. Malgrat això, també ha aconseguit sumar nous enemics.

Aquesta és el casament que més encarrilat està. Ara falta per saber què passarà amb Kiko Matamoros, si finalment es casa, caldrà estar molt atents a la llista dels convidats, ja que fa uns mesos el tertulià va 'rajar' de gairebé tots en una famosa revista del cor.

Els casaments sempre suposen problemes interns per als col·laboradors. L'estiu de 2019, Belén Esteban es va casar amb Miguel Marcos, en un casament amb molts convidats, on les absències més destacades van ser les de Rafa Mora i la seva futura promesa, ja que no van estar convidats.


Comentaris

envia el comentari