David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'

Sálvame acomiada un col·laborador en directe: «És la teva última tarda»

Antonio Canales no ha superat el període de proves i ja no tornarà al plató de Sálvame

Tarda d'allò més moguda a 'Sálvame'. Antonio Canales fa dos mesos que treballa al programa i el cert és que la seva presència ha passat inadvertida per a molts. Malgrat la seva gràcia natural, el 'bailaor' no ha sabut defensar el seu lloc al programa de Telecinco i aquest dimecres, 18 d'agost, ha rebut la pitjor de les notícies.

Carlota Corredera ha iniciat la tarda anunciant que avui un dels col·laboradors coneixeria que es queda sense feina. Quelcom que molts espectadors no s'han arribat a creure. Els directors del programa, però, han evitat les mitges tintes: Canales havia d'anar al carrer. 

I així, de sobte i per sorpresa, Carlota Corredera ha explicat a Antonio Canales que aquesta seria la seva última tarda a 'Sálvame'. Pim, pam, pum!

Antonio Canales: 2 mesos i 13 dies a 'Sálvame'

Després de dos mesos de contracte i tretze dies treballats, la direcció ha decidit no donar continuïtat al contracte del tertulià, considerant que no ha sabut adaptar-se a les dinàmiques. La veritat és que l'opinió és generalitzada i molts espectadors consideren que Canales no és vàlid per seguir a la dinàmica del programa.

De fet, la notícia no ha caigut gens bé al col·laborador, tot i que ha confessat que ell ja sabia que no el renovarien. Per això mateix, ha assegurat que el seu representant ja té un altre contracte tancat amb un altre programa de la cadena. Per tant, si són fans de Canales, estan d'enhorabona: seguirà a Telecinco (però en un altre espai). 

Canales no ha volgut dir on es va, perquè considera que la tarda d'avui havia de ser dedicada al seu adéu. Tot i això, Canales ha parlat més del que s'esperava i ha avançat que ha tancat un contracte amb Unicorn Content. La productora d'El programa de Ana Rosa i Ya es mediodía, sent segurament un dels fitxatges per a la nova temporada.

Llum verda, per tant, per al futur imminent del controvertit col·laborador. El testimoni passarà a un altre programa de Telecinco i, així, l'adeu se li farà un pèl menys feixuc al bo d'Antonio Canales.