Fotomuntatge de Kiko Matamoros i Carlota Corredera a Sálvame

Revolució als despatxos de 'Sálvame': Podria haver-hi encara més acomiadaments

Hi ha diversos col·laboradors de 'Sálvame' que podrien estar protagonitzant les seves últimes tardes al programa de Telecinco

Ahir a la tarda, als caps de 'Sálvame' no els hi va tremolar el pols quan van acomiadar en rigorós directe a Antonio Canales. I és que al 'bailaor' se li acabava el contracte a final de mes i la productora ha considerat que no ha complert els objectius perquè se li pugui renovar.

Tot i que la notícia no va agafar per sorpresa al tertulià, no va implicar que es rebotés. Lluny de fer autocrítica, Canales va culpar al programa dient que el seu treball no era per a tant si es tenia en compte les baixes audiències del programa.

Així, l'excol·laborador va acarnissar-se contra el seu programa i va obrir foc, sabent que seria la seva última tarda en aquest plató. No li va tremolar el pols quan va haver de treure els colors a la direcció i als presentadors, afirmant que no han sabut treure el millor d'ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De nou, va voler presumir de ser un dels millors ballarins del nostre país. Un fet que ningú va posar en dubte, però que no és suficient per estar a 'Sálvame'. 

El programa va estar jugant tota la tarda a endevinar quin col·laborador era el que perdia el seu treball. Davant d'això, diversos col·laboradors van queixar-se que no era agradable. És a dir, el fet de parlar de contractes en directe i deixant a la llum els acords que hi ha entre la productora i els tertulians habituals.

Tot i això, Carlota Corredera va voler aprofundir sobre aquest assumpte per així obtenir més dades per part dels col·laboradors i saber quina relació contractual tenen ara mateix.

El primer va ser Kiko Hernández, qui va afirmar que va renovar el seu contracte al mes de juny. Un contracte que, en tractar-se d'un dels col·laboradors més longeus, segurament el blinda per bastant temps i no el deixa en una posició de màxim perill.

En canvi, Corredera va afirmar que hi ha diversos col·laboradors que tenen contractes que expiren a finals d'agost i que tots estan en l'odiat punt de mira. Chelo García Cortés, Jesús Manuel Ruiz o Kiko Jiménez, han estat alguns dels col·laboradors que van afirmar que els seus contractes expiren en uns dies.

Tanmateix, Laura Fa va donar la clau, afirmant que si són acomiadats, l'empresa hauria de notificar-ho mínim quinze dies abans. Per aquest motiu, Antonio Canales ja sabia que a finals de mes marxava a la cua de l'atur. Ara, el següent pas és saber quins seran els nous fitxatges de 'Salvame' per al nou curs.

Nous noms sonen per a 'Sálvame'

La carta als reis mags és llarga i els espectadors ja comencen a pensar en els nous fitxatges que podria fer 'Sálvame' al setembre. El nom que més es repeteix sense dubte és el de Carmen Alcayde, ja que va estar a principis de mes al programa presentant la seva obra de teatre.

La col·laboradora va arrasar i tothom va demanar que se li oferís un contracte per convertir-se en una de les recurrents de les tardes. També es demana que es contracti al Maestro Joao per enaltir el programa amb el seu humor subtil i les anècdotes que té amb infinitat de personalitats del país.

Però, com sempre, la decisió final la té la direcció de la cadena i del programa. Segurament ells ja tenen la llista de fitxatges acabada, i els interessats ja saben que al setembre tenen una cadira assegurada al programa. Després dependrà d'ells que sigui per sempre o només per una estona com en el cas d'Antonio Canales.