Antonio Canales atiende a los medios de comunicación el 10 de julio del 2021

'Sálvame' aconsegueix exactament el que volia amb l'acomiadament d'Antonio Canales

Antonio Canales ha estat acomiadat de manera fulminant de 'Sálvame' i no ha dubtat a dir quatre coses sobre el programa

'Sálvame' és un d'aquells programes que et sorprèn cada dia més, sigui cap a bé o malament. Fa poc, Canales Rivera assegurava estar a la corda fluixa després de no cedir a les exigències del director. Ara, el programa ha decidit prescindir d'un altre dels seus col·laboradors. Aquest cop li ha tocat a Antonio Canales, que ha estat acomiadat en mig d'un directe.

Canales no s'ha pres gens bé aquest inesperat gest per part Mediaset. D'aquesta manera, ha acabat deixant verd el programa, assegurant que té els dies comptats. Un autèntic repàs que ha mantingut l'audiència en autèntic suspens.

De fet, abans de comunicar la notícia, tots els col·laboradors estaven bastant nerviosos i pensaven en les dates de renovació. Molts apostaven fins i tot per l'acomiadament de Kiko Jiménez, que ja es veia amb un peu fora. 

Tanmateix, l'últim fitxatge del programa és qui ha sortit més mal parat. «A 'Sálvame' exigim als nostres col·laboradors que ho donin tot. Per això, no podem permetre'ns tenir gent que no aporti res», anunciava Carlota Corredera.

«Per això, per primera vegada en la història de 'Sálvame', comunicarem la no renovació del contracte d'un dels col·laboradors. N'hi ha un que no ha estat a l'altura i haurà de dir adeu a la seva cadira», prosseguia.

A continuació, la presentadora passava a explicar els motius d'aquesta inesperada decisió. «Ningú vol escoltar aquesta notícia, però no és una qüestió d'humiliar», destacava.

«A tots ens contracten per complir amb unes expectatives. Hi ha persones que no compleixen aquestes expectatives». Sembla que Canales no ha complert amb el que s'esperava d'ell.

Això ha portat els directius a prescindir de la seva cadira, decisió que no ha agradat gens al col·laborador i que s'ha pres com una autèntica humiliació. La veritat és que ni Antonio David es va haver d'enfrontar a una situació tan delicada. 

«De 82 dies de contracte, Antonio només n'ha treballat 13. Durant la durada del programa, de cinc hores, només intervé una mitjana de quatre minuts», matisava Carlota. 

L'acomiadament d'Antonio Canales aconsegueix un rècord d'audiència

Després de l'acomiadament vergonyós en directe, Antonio Canales no va trigar a fer córrer les tisores pel programa. Ha assegurat que 'Sálvame' té els dies comptats a televisió. 

«No estem en època de bones audiències per al programa. Les estadístiques de Mediaset no són les esperades», replicava visiblement molest.

«El que no s'ha de fer és parlar a la babalà. El que no s'ha de fer és un programa avorrit com el que estem fent últimament», assotava explotant contra els càrrecs alts.

«Cal reinventar-se, cal escoltar l'audiència per no esgotar-la. Els directors han de començar a donar alegria al públic i no mirar-se el melic. Quan baixa l'audiència i la gent fa zàping és perquè alguna cosa no estarem fent bé. I no seré pas culpa meva, que porto tan poc...».

L'escàndol que s'ha format al voltant de l'inesperat acomiadament ha aconseguit per fi que 'Sálvame Naranja' augmenti les xifres. El programa havia perdut audiència i força davant de la telesèrie turca d'Antena 3, 'Tierra Amarga'.

Així ho recalcava el mateix Canales. «Renovar o morir-se. No canseu més l'audiència perquè 'Sálvame' va de capa caiguda. El que heu de fer és reinventar-vos i donar una mica de vida al programa perquè s'està perdent».

«Fins i tot, us guanyen les telesèries», afegia sense poder contenir-se. Una guerra de retrets que ha aconseguit captar l'atenció del públic. Tant, que han batut un nou rècord.

De fet, gràcies a Canales, per fi ha aconseguit guanyar el partit a les telesèries a què es referia. Per primera vegada, 'Tierra Amarga' ha perdut la batalla contra el programa de tertúlies. 'Sálvame' s'ha posicionat líder de la tarda, amb un 17,2% de visualitzacions i 1.561.000 espectadors.