YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ja és definitiu, marxa: La col·laboradora de 'Sálvame' que ja s'ha acomiadat de tots

La col·laboradora volia llegir una carta demolidora i els seus caps li ho han impedit

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Ja és definitiu, marxa: La col·laboradora de 'Sálvame' que ja s'ha acomiadat de tots| Catalunya Diari

Anabel Pantoja i la direcció de 'Sálvame' van arribar a un acord per facilitar les intervencions de la col·laboradora al programa. Aquest acord consistia a convocar-la per treballar els dilluns i els dimarts per així permetre-li estar la resta de la setmana a Canàries, al costat del seu xicot Omar, i fent-se càrrec també de la resta de negocis que té fora de la televisió. No obstant això, aquesta estabilitat li ha durat molt poc a la col·laboradora, ja que els problemes no li han trigat a arribar.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El programa de les tardes de Telecinco ha tornat a carregar contra la col·laboradora i amb els seus negocis. Aquesta setmana van decidir convidar a un taxador de joies per decidir la qualitat de les joies que ven la col·laboradora, a un preu que seria superior al seu preu real. Això va molestar molt a Anabel i va acabar dient inútils als redactors del programa, afirmant que l'únic que volien era enfonsar tota la feina que fa fora d'aquestes quatre parets.

Això va portar a Anabel unes conseqüències fatals. El director del programa, David Valldeperas, li va haver de parar els peus en ple directe demanant-li que no es passés i que respectés els seus companys com també ho fan ells amb ella. Després del programa, Anabel es va dirigir fins a la redacció del programa per disculpar-se, però en aquest moment ja no quedava ningú i no va poder parlar amb els seus companys.

Tot i que Anabel només anava a treballar els dilluns i els dimarts, ahir dijous va tornar a plató per llegir una carta que ha redactat de la seva mateixa mà. En aquesta carta, pretenia disculpar-se amb els seus companys, però el que ningú esperava és que el tram final d'aquest escrit aportava una dada demolidora. Passades les vuit del vespre, Anabel procedia a llegir la carta al mig de plató, però quan només havia llegit la primera frase, irrompia el director del programa per prendre-li l'escrit.

La col·laboradora, sorpresa, li preguntava per què ho feia i aquest era molt clar. No volia que el llegís ara, li demanava que reflexionés sobre el seu contingut i que es prengués el temps que necessités per reflexionar sobre les decisions que anava a prendre. Per això, el responsable del programa li oferia a Anabel desaparèixer un temps del programa per recuperar-se i posar terra pel mig.

Anabel s'acomiada sense data de tornada

Quan el programa anava a finalitzar, Anabel es dirigia als espectadors i als seus companys per anunciar que anava a absentar-se durant un temps del programa per recuperar la seva vida habitual i decidir el seu futur dins de 'Sálvame'.

De moment no sabem si aquesta pausa serà de dies, setmanes o mesos, però el que sí que està clar que el programa haurà d'estar un temps sense comptar amb les trames que protagonitza la col·laboradora. I també perdent així a la portaveu directa i que tenien amb ella dins de Cantora.

La col·laboradora va rebre aquella mateixa tarda una trucada del seu cosí, Kiko Rivera, per animar a la seva cosina i recordar-li públicament que l'estima i que forma part de la seva família. Un gest que la col·laboradora va agrair, després de posar-se a plorar i verbalitzar que no sempre se sentia recolzada pels seus cosins, els mateixos que sempre han requerit d'ella perquè els tragués les castanyes del foc en directe.

Amb la sortida momentània d'Anabel, se suma a altres col·laboradors que es troben de baixa o prenent-se uns dies personals. Entre aquests es troben Lydia Lozano, Mila Ximénez i Belén Esteban, amb un futur més que incert dins el programa líder de Telecinco. La col·laboradora podria haver-se reunit avui amb els seus caps per aclarir el que va passar amb Jorge i posar data a la seva tornada.


Comentaris

envia el comentari