Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

'Sálvame' anuncia el futur de la Mila Ximénez en directe

Jorge Javier dóna l'última hora sobre l'estat de salut de la col·laboradora i confirma el seu retorn

Els seguidors de 'Sálvame' van ser testimonis d'una bona notícia pel que fa a la salut de Mila Ximénez. Fa setmanes que la col·laboradora està absent del seu lloc de treball a conseqüència de l'agreujament del càncer de pulmó que li van detectar fa uns mesos. Mila es troba rebent un nou tractament per aconseguir vèncer la malaltia i està centrada en la seva recuperació.

Va ser ella mateixa la que va confirmar que el seu estat de salut s'havia complicat i esperava el resultat d'unes proves per prendre una determinació sobre si seguir o no amb el tractament. La periodista no es dona per vençuda i està disposada a seguir lluitant comptant amb el suport incondicional de la seva filla Alba, qui no se separa d'ella en cap moment.

Jorge Javier confirma el retorn de Mila Ximénez

Totes les alarmes van saltar després de l'ingrés hospitalari de Mila Ximénez a l'hospital La Luz de Madrid. Després de passar-hi uns dies, per fi va rebre l'alta tal com ha informat la revista 'Lecturas'. Immersa en un nou tractament per seguir fent front a la malaltia, Jorge Javier va donar l'última hora sobre l'estat de salut de la seva amiga.

Interrompent el que en aquest moment s'estava debatent al plató de 'Sálvame', el presentador va confessar com havia trobat Mila Ximénez després d'una conversa telefònica. «Mila està molt animada i amb molts ànims, m'ha fet molt feliç parlar amb ella, està amb ganes, li ho he notat en la veu», explicava als seus companys i a l'audiència.

En aquest moment va rebre una bona notícia de part de la direcció del programa, que va compartir amb els col·laboradors i teleespectadors. «Diu l'Alberto que la tindrem aviat aquí, tant de bo, perquè la trobem a faltar», va informar Jorge Javier sobre l'imminent retorn de Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'.

L'estat actual de Mila Ximénez

Les paraules de Jorge Javier i l'anunci per part de la direcció del ràpid retorn de la col·laboradora reflecteixen l'estat actual de Mila. Sembla, doncs, que es troba amb suficients forces per seguir lluitant contra la malaltia i per tornar al seu lloc de treball. Per a Mila és molt important seguir treballant, ja que és l'única manera que té per allunyar-se de l'angoixa que li crea el seu estat de salut.

Un mes és el que porta la periodista allunyada de la televisió i durant aquest temps només l'hem pogut veure acompanyada de la seva família a l'entrada i a la sortida de l'hospital on rep el tractament. El seu aspecte continua preocupant el seu cercle més proper i mai s'ha aturat davant els reporters per explicar com es troba.

Amb aspecte seriós i sense ganes de saludar, Mila planta cara a l'enrenou que la seva presència genera a l'hospital. En més d'una ocasió, la col·laboradora ha demanat respecte i que els mitjans de comunicació intentin en la major mesura guardar distàncies quan acudeix a l'hospital. Són moments molt delicats per a ella i després de rebre el tractament es troba molt feble i cansada.

«Notícies esperançadores»

La revista 'Lecturas' on col·labora Mila Ximénez va informar fa uns dies del nou tractament a què s'està sotmetent la periodista. Una nova medicació que suposa «notícies esperançadores» respecte al seu estat de salut. L'angoixa després de la informació que va donar Mila sobre l'empitjorament de la seva malaltia on assenyalava que «s'ha complicat una de les zones, que s'ha disparat» sembla que a poc a poc es va quedant enrere, donant pas a l'esperança que augmenta després de l'anunci del seu retorn als platós de televisió.