Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

Dràstica decisió de 'Sálvame': «Ha arribat el final d'alguns col·laboradors»

La cadena ha anunciat nous fitxatges a partir de demà que poden fer trontollar els fonaments del programa

'Sálvame' ha començat la tarda amb una gran bomba que irremeiablement farà perillar els fonaments del programa de Telecinco, i que porta emetent-se ininterrompudament dotze anys. Els directius de l'espai i sota les ordres de les altes esferes de la cadena, s'han vist amb la necessitat d'airejar el programa i servir-se de nous rostres per fer ressorgir l'espai líder de la graella. El programa ha emès un vídeo en què informen els col·laboradors que a partir de demà canviaran moltes coses i que tot vindrà motivat per la decisió que es porta preparant en els despatxos de 'Mediaset'.

Els directors han anunciat que demà mateix arribaran nous col·laboradors i que segurament, no agradaran massa als actuals membres de l'equip. De fet, el programa ha advertit que un dels fitxatges serà molt molest per a un dels actuals rostres i que el més probable, faran que s'hagi de replantejar el seu futur dins de les tardes de la cadena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una gran oportunitat per als nous col·laboradors

La veritat és que 'Sálvame' fa molt de temps que està estancat amb rostres que es repeteixen durant moltes tardes seguides, i això fa que caigui en una monotonia molt molesta per a l'espectador. De moment no s'ha revelat quins seran els nous integrants de l'equip, però pel que es veu, els actuals membres del programa es preparen per al millor, ja que creuen que els seus caps tenen la necessitat d'agitar el programa i crear noves trames perquè l'audiència segueixi enganxada a les tardes de la cadena.

Tot això ha estat defensat per Gema López i que, a més de ser col·laboradora, ha estat durant molt de temps directora d'aquesta mena de programes i que coneix molt bé com es gesten aquesta mena de moviments. Els responsables de 'Sálvame' acostumen a aprofitar aquest fitxatge de nous rostres per incorporar a l'equip a persones que resulten molestes per als altres col·laboradors i que saben a la perfecció que hi ha polèmiques entre ells que segueixen estant molt vives.

Això els assegura als nous membres una oportunitat per fer-se valer i guanyar-se l'afecte o l'enemistat dels espectadors, defensant el seu posicionament. Tot i que no serà fins demà quan coneixerem als nous rostres del programa, les càbales ja han començat a funcionar i els mateixos tertulians han realitzat una llista de les possibles noves entrades a l'espai líder de Telecinco. Entre les apostes es troben noms molt famosos i d'altres una mica  emergents, i que poden aportar un nou aire al programa.