URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

'Sálvame Banana' serà el programa substitut de 'Pasapalabra'

Telecinco ha decidit allargar un dels seus programes estrella per tal d'omplir l'espai de graella televisiva que ocupava el concurs
'Sálvame Banana' serà el programa substitut de 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Bones notícies per als fans de 'Sálvame'. Després que ahir es fes públic que Telecinco havia de deixar d'emetre immediatament 'Pasapalabra' arran de la desestimació del Tribunal Suprem del recurs de cassació interposat per Mediaset contra la sentència de l'Audiència Provincial de Madrid sobre el contracte subscrit amb la productora ITV pel programa 'Pasapalabra', la cadena d'origen italià ha hagut de buscar la manera d'omplir el temps que ocupava el concurs dins la seva graella televisiva. I sembla que la solució té a veure amb un dels seus programes estrella.

 

'Sálvame' incorpora l'edició 'Banana'

Així les coses, Telecinco ha pres la determinació d'allargar la durada de 'Sálvame', implementant una nova edició que rep el nom de 'Banana'. Amb ella, es pretén complementar les seccions de 'Sálvame Limón' i 'Sálvame Naranja', si bé aquesta estarà destinada a majors de 16 anys.

 

Amb una durada de poc més d'una hora, està previst que l'edició 'Banana' s'allargui des de les 20.00 hores fins a les 21.10 hores, que és quan comencen els informatius de la nit.

 

Christian Gálvez no creu que treguin el programa

Christian Gálvez no creu que treguin el programa | Mediaset

 

Malgrat que de moment l'aturada d'emissions de 'Pasapalabra' sembla quelcom definitiu, el cert és que encara hi ha una porta oberta a l'esperança. I és que no només ha transcendit que Mediaset i la britànica ITV —propietària dels drets del concurs— podrien estar negociant en privat, sinó que el presentador d'un dels programes més mítics dels nostres temps també s'ha mostrat optimista.

 

«Jo segueixo gravant programes i a més a més tinc un calendari bastant avançat de gravacions», explicava Christian Gálvez, que també ha declarat que «no crec que el treguin, penso que tot se solucionarà molt aviat. Jo és el que espero»

 

 

També et pot interessar...