YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

No tenen vergonya: 'Sálvame' bromeja amb un tema massa delicat i seriós

Ja fa dos dies que duren aquests comentaris i que estan molt fora de lloc

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
No tenen vergonya: 'Sálvame' bromeja amb un tema massa delicat i seriós | Catalunya Diari

'Sálvame' s'ha caracteritzat al llarg dels seus dotze anys d'història per haver fregat sempre el límit del bé i del mal. La cúpula del programa saben que això és el que els fa líders cada tarda, encara que per això hagin d'empassar-se a vegades moltes crítiques pels continguts que emeten.

Alguns d'ells, fins i tot, sent investigats per advocats i que busquen la decisió perquè alguns dels seus clients famosos puguin denunciar i treure amb això alguns milers d'euros, tanmateix, recordem que moltes vegades també participen d'aquest negoci.

No obstant això, el que van fer ahir i que ha seguit avui, no ha fet gràcia a molta gent i que han volgut denunciar-ho a través de les xarxes socials. Per entendre-ho hem de remuntar a principis de setmana quan Belén Esteban va explicar que Bernando Pantoja, germà d'Isabel Pantoja, es va desplaçar fins a la seva finca per poder visitar la mare de tots dos.

Es veu que quan va arribar allà el germà de tots dos, Agustín Pantoja, li va prohibir el pas i es va quedar desolat a la porta per no poder visitar la seva mare. Segons va explicar Belén, seguidament es va posar en contacte amb Kiko Rivera per explicar-li el que estava passant. Ara i segurament per les pressions que rep des de Cantora, ho nega i deixa a l'estacada a tots aquells que segueixen verificant aquest succés.

Per poder aconseguir la seva versió, 'Sálvame' ha desplaçat fins allà a un equip per poder enxampar-lo a les portes de casa seva. Ahir va ser el torn del reporter andalús, José Antonio León, que va explicar que li era molt complicat poder enxampar Bernardo pel carrer, ja que es desplaça amb motocicle per a persones amb mobilitat reduïda, i que li dona al gas per deixar enrere a tots els periodistes que el persegueixen.

Després d'aquest comentari, van seguir altres comparant al famós amb un corredor de fórmula un, es va preguntar des del plató si hi havia una velocitat màxima per poder circular amb aquest vehicle i van seguir els comentaris jocosos que van acabar de dilapidar els ànims dels espectadors. El programa, també va mostrar les imatges del reporter seguint a Agustín a tota pastilla, però el que ha passat avui ha acabat sent la gota que ha fet vessar el got.

La jugada d'avui ha estat molt fora de lloc

El programa ha seguit avui amb la guàrdia a la porta de la casa del germà de la Pantoja. En aquesta ocasió, el reporter desplaçat ha estat Sergi Ferré i que amb la intenció de seguir el gag fora de lloc d'ahir, ha volgut afegir més llenya al foc. Aquest ha aparegut amb un patinet elèctric, al·legant que això li serviria per poder córrer igual o més que el famós.

Els espectadors ja no poden més i li demanen a 'Sálvame' que cessin amb aquesta mena de continguts i comentaris, ja que poden ferir la sensibilitat de moltes persones i que es troben veient el programa des de casa.


Comentaris

envia el comentari