Decisió sorprenent de Telecinco amb 'Sálvame': agafa desprevinguts els col·laboradors

Lydia Lozano ha aparegut per partida doble durant aquesta tarda de 'Sálvame'

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
'Sálvame' busca els dobles dels seus col·laboradors més coneguts | Twitter (@lecturas)

Cada vegada es fa més difícil imaginar-se a Telecinco sense 'Sálvame' i els seus programes germans. Ens estem referint al 'Deluxe', també al programa culinari 'La última cena’ i altres formats que han aparegut en algunes èpoques com els 'Sálvame okupa' o les herències enverinades que han assegurat a Mediaset milions d’espectadors, a vegades amb continguts surrealistes i que a simple vista podríem considerar absurds, però que funcionen millor que bé.

Ara la productora responsable de 'Sálvame' ha començat la producció d'un nou espai, un espai que sembla que es basarà en l'humor i que, de nou, usarà els rostres dels seus tertulians com a principal reclam. No és la primera vegada que això succeeix, perquè amb ells han anat en cerca dels seus orígens, visitant les escoles dels col·laboradors i indagant en la seva vida més personal.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una nova secció de 'Sálvame'

En aquesta ocasió, el programa ha començat a emetre un vídeo en el qual fan una crida als espectadors de la cadena. Estan buscant a persones que siguin idèntiques o molt semblants físicament a algun dels col·laboradors més populars de 'Sálvame'. Concretament estan buscant els dobles idèntics de Kiko Hernández, Chelo García Cortés, Rafa Mora o de la mateixa Belén Esteban. Això serà possible si es confirma la teoria que en alguna part del món existeix una persona idèntica a la nostra persona.

De moment el programa no ha entrat en els detalls de la comesa d'aquestes persones, qui han d’enviar  la seva candidatura a través d'un número de telèfon que han anat repetint al llarg de tota la tarda. Per a exemplificar aquesta idea, el programa ha convidat a un conegut actor que es dedica a encarnar a multitud de personalitats, una de les quals millor se li donen és Lydia Lozano i avui ho hem pogut comprovar.

Aquest actor ha aparegut en el plató vestit idènticament igual a la coneguda col·laboradora i que avui també ha exercit com a presentadora de la primera hora de 'Sálvame'. La veritat és que imitació ha funcionat de luxe i les xarxes han aplaudit una vegada i una altra la imitació. No li faltava cap detall i els gestos estaven perfectament representats.

Com era d'imaginar, a Lydia li ha encantat la sorpresa que li havia preparat el programa. A més, és un moment una miqueta complicat per a ella. Perquè per un motiu que desconeixem, la col·laboradora ha perdut uns quants dies de treball i la seva presència en el programa s'ha reduït considerablement. L'habitual era veure-la pràcticament de dilluns a divendres i després en el 'Deluxe'. Després la van apartar del programa dels divendres i en les últimes setmanes fins i tot l'hem arribat a veure només dos dies a la setmana.


Comentaris

envia el comentari