Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chelo García Cortés es trenca una dent i l'ós del colze per una caiguda

La periodista s'ha mostrat molt afectada en una connexió en directe a 'Sálvame'
Imatge de Chelo després de l'accident | Telecinco

 

L'arribada de Chelo García Cortés a 'Sálvame' ha estat una de les coses més comentades durant l'últim programa. La col·laboradora de Mediaset s'ha deixat veure amb el llavi partit i amb el braç embolicat, a conseqüència d'una forta caiguda que ha patit mentre caminava pel carrer.

 

Preguntada pels seus companys sobre el seu estat de salut, la tertuliana ha explicat que s'ha trencat una dent en picar contra el terra. A més, s'ha trencat un os del colze i s'ha fet diverses ferides a la cara, entre les quals destaca la de la boca, amb el llavi inferior molt danyat.

 

No obstant això, la periodista ha fet gala del seu professionalisme i ha aparegut davant les càmeres de Telecinco visiblement afectada. Mitjançant una connexió en directe, Chelo ha volgut explicar què li havia passat per deixar tranquils a tots els espectadors.

La caiguda de Chelo García Cortés

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat que «anava a travessar la carretera quan he donat un mal pas i he relliscat». Chelo García Cortés ha admès que en un primer moment «tenia por de mirar-me al mirall». L'incident ha passat mentre passejava la seva gossa, Maggie.

 

Com a conseqüència, ha patit una contusió visible que es veia més evident per la caiguda d'un tros de dent i perquè dos més se li mouen contínuament. A més, la periodista ha assegurat que després de caure, el llavi inferior el tenia «en carn viva».

 

«Ha estat un ensurt molt gros. He notat que em rebotava tot el cap i m'han dit que podria haver perdut la boca», ha assegurat Chelo. Ha afegit que «he caigut uns graons que estaven al costat de la carretera i, en intentar protegir la Maggie, ha caigut malament».

S'acabava de blanquejar les dents

Imatge d'arxiu de Chelo García Cortés | Mediaset

 

Chelo García Cortés ha patit l'accident al pitjor moment possible. Justament unes hores abans, s'acabava de blanquejar les dents i «vaig i l'endemà em trenco la boca», deia en un to de resignació. No obstant això, la periodista s'ha mostrat conscient que haurà de tenir un període de recuperació.

 

«El dilluns em treuen els punts, el dimarts he d'anar al traumatòleg i el dimecres vull estar treballant», ha reconegut. Finalment, ha demanat als seus companys que entenguin la seva delicada situació i que durant el programa «brometes, avui, cap».