Terelu Campos y Mila Ximénez abrazadas

Els col·laboradors de 'Sálvame' cobraran 8.000 euros en la nova versió de 'GH'

Encara es desconeix la identitat dels participants que passaran quatre dies tancats a Guadalix de la Sierra

Telecinco està acabant de definir els detalls del nou programa que estrenarà la cadena per omplir el buit que quedarà entre la fi de 'GH Dúo' i la nova edició de 'Supervivientes'. D'aquesta manera, es posarà en marxa un nou format que consistirà en tancar durant quatre dies a diferents col·laboradors de 'Sálvame'  a la casa de Guadalix de la Sierra.

Els noms que comencen a sonar com a possibles participants d'aquesta nova versió de 'Gran Hermano' són Mila Ximénez, Terelu Campos, Lydia Lozano, Gustavo González, Raquel Bollo, Laura Fa, Víctor Sandoval, Rafa Mora, Antonio Montero i Anabel Pantoja.

Respecte al sou que cobraran les persones seleccionades per entrar a la casa de Guadalix de la Sierra, diferents mitjans de comunicació han fet públic que el 'caché' serà d'uns 8.000 euros. Això sí, la xifra podria augmentar depenent del concursant que sigui, ja que els col·laboradors de més pes a la cadena podrien cobrar més.

El funcionament del programa

Lydia Lozano en el plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano també participarà en el nou programa | TELECINCO  

Les normes seran bastant similars a qualsevol edició de 'Gran Hermano', ja que els participants no podran sortir del recinte ni tampoc tindrà contacte amb el món exterior. En concret, passaran quatre dies, de dijous a diumenge, convivint plegats i compartint una part de la seva vida íntima amb els espectadors. Pel que fa al nom del programa, des de Telecinco encara no han assegurat quin serà però  tot apunta que s'anomenarà 'GH Sálvame' o 'GH Weekend'.

Una altra de les incògnites d'aquest nou format serà la identitat dels participants, ja que l'únic requisit és que siguin col·laboradors de 'Sálvame'. Tot i això, ja s'han fet públic alguns personatges que no han acceptat aquest nou repte de Telecinco com són Belén Esteban, una de les persones que més joc hauria donat dins de la casa. 

Altres persones que no formarien part de la llista de possibles concursants són María Patiño, Gema López i Kiko Hernández. A més, a aquesta llista s'hauria de sumar Chelo García, la qual estarà viatjant a Hondures per a iniciar la seva aventura a 'Supervivientes' quan s'emeti aquest espai.