IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El lleig de 'Sálvame' que podria acabar amb la renúncia d'un col·laborador

El programa ha mostrat una broma que no ha agradat gens a un dels seus tertulians estrella

Col·laboradors de 'Sálvame'
Kiko Matamoros no va reaccionar bé a la broma del programa | Telecinco

El programa de 'Sálvame' acostuma a fer molta broma amb els seus col·laboradors, especialment amb Lydia Lozano i Belén Esteban. No obstant això, el passat dilluns va ser torn de Kiko Matamoros, a qui van gastar-li una broma de molt mal gust que gairebé costa la seva marxa de plató.

Kiko Matamoros és un dels col·laboradors de Telecincoque més està treballant en aquest confinament. Des que es va decretar l'Estat d'Alarma no ha deixat d'aparèixer en televisió, ja sigui a 'Sálvame', 'Viva la vida', o 'Sábado Deluxe'.

Al col·laborador no li va gens bé que des del seu programa es bromegés amb una de les coses que més li fan mal: la seva parella, i en concret la diferència d'edat amb aquesta. 'Sálvame' es va fer ressò d'una piulada de Twitter que, en to burleta, parlava sobre la mesura del govern de deixar que els nens de fins a 14 anys puguin sortir de casa des d'aquest dilluns 27.

En la publicació de Twitter apareixia la imatge de Kiko Matamoros passejant de la mà de la seva parella Marta López, 40 anys menor que ell, i que estava acompanyat per la següent frase: «A partir del dia 27 poden sortir els nens acompanyats d'un adult». Cal recordar que Matamoros té 63 anys i Marta López només en té 23, motiu pel qual la broma ha causat el riure de presentador i companys del col·laborador.

Kiko Matamoros molt enfadat amb el programa

El que veritablement ha molestat a Kiko és que 'Sálvame' mostrés aquesta broma, ja que la seva parella detesta que parlin d'ella, i més si és per burlar sobre la diferència d'edat que hi ha entre tots dos. El tuit va provocar la ràbia de Matamoros davant les rialles de la seva companya Lydia Lozano i la majoria de col·laboradors del programa. «És molt graciós», va dir irònic en un primer moment per després mostrar el seu enuig.

«Em sembla una estupidesa, de qui l'escriu i de qui la posa aquí», va expressar amb cara visiblement seriosa. «Estimat amic, em sembla una falta de respecte. No em fa gens de gràcia», li va dir molt enfadat Kiko Matamoros a Alberto Díaz, el director del programa d'ahir. Abans d'acabar el programa, Matamoros va deixar clar que «no surto amb nenes ni tinc al meu costat núvies que siguin nenes, tinc al meu costat a una dona com la copa d'un pi, que crec que està tan orgullosa d'estar amb mi com jo amb ella. I a què li piqui que es grati o que es foti».

La seriositat de Matamoros va fer pensar a més d'un que anava a abandonar el plató. Això no va acabar passant perquè faltava poc per la finalització del programa i no va tenir temps a abandonar. Així i tot, Kiko Matamoros detesta que es parli o es faci broma de la seva parella i, si segueix així, al col·laborador no li tremolaria el pols per anar-se'n definitivament del programa de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari