Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

'Sálvame' comunica l'acomiadament d'un dels seus col·laboradors: 'De moment no tornarà'

'Sálvame' ha volgut fer públic que deixen de comptar amb els serveis de Canales Rivera

Tot i que 'Sálvame' és un dels programes amb més hores d'emissió a Telecinco i a la televisió d'aquest país, encara hi ha problemes amb les cadires. I tots els professionals del sector somien en establir-se a aquest plató per demostrar el seu talent en el programa estrella del cor.

Això obliga que tot l'equip doni sempre el dos-cents per cent per mantenir la cadira. Una cosa que segons sembla no ha fet Canales Rivera i que ha intentat torejar a la cúpula de 'Sálvame', generant la pitjor de les reaccions possibles.

El dia 13 del mes passat va ser l'últim dia que el torero i col·laborador va trepitjar les instal·lacions de 'Mediaset' i l'emissió d'un tema seu ho va fer esclatar. Per enèsima vegada, 'Sálvame' donava veu a una noia que assegurava haver tingut més que una amistat amb el col·laborador.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aportant imatges i xats que vindrien a confirmar la relació tan estreta que haurien mantingut. Entre aquest contingut, vam poder escoltar uns àudios en què el col·laborador li deia a la seva amiga que entraria per la seva finestra com Spiderman. Unes afirmacions que van causar les rialles entre l'equip i que no donaven crèdit a les gestes del tertulià.

Com és habitual, Canales Rivera va negar una vegada i una altra que hagués tingut alguna cosa més que una amistat amb ella. Un fet que ja va passar en el passat amb una altra noia i que, tot i que la va negar en directe, va acabar causant una ruptura del torero amb la seva xicota habitual.

Aquesta situació va causar la seva sortida sobtada del programa fins que va aconseguir canalitzar la seva relació sentimental. I així poder recuperar el seu treball.

No obstant això, amb l'aparició d'aquesta nova amiga va fer que la direcció del programa creés un seguit d'accions per potenciar aquesta trama. Aquesta portava implícita la participació del col·laborador per desenvolupar-lo. Però, per la seva banda, Canales es va negar i això ha portat unes conseqüències fatals per a ell.

Carlota Corredera ha estat l'encarregada de confirmar el que molts es temien perquè no veien al col·laborador en el programa. La direcció del programa i Canales Rivera van protagonitzar un important distanciament fruit de l'aparició d'aquesta nova amiga i això va acabar desenvolupant una decisió per part dels directors.

Com que el col·laborador no estava disposat a acceptar la trama i implicar-s'hi, van decidir no tornar a convocar-lo per treballar. I tot perquè van considerar que no estava posant de la seva part. Per aquest motiu, ja fa més d'un mes que no veiem al torero passejar-se pel plató de 'Sálvame'.


No sabem si aquest adeu serà per sempre o si pel contrari, només es tracta d'una aturada pactada per les dues parts per decidir com poden seguir col·laborant junts.

Però el que cada vegada està més clar és que qui la fa la paga, i que 'Sálvame' no es casa amb ningú. Ni tan sols amb aquests col·laboradors que en un moment donat els han aportat grans moments de glòria.

Canales Rivera no aprèn

Recordem que aquestes dues vegades que Canales Rivera ha estat enxampat enviant missatges amb dones que no són la seva noia, no són les úniques ocasions que l'han portat a perdre la seva feina a la televisió.

A la primera etapa de col·laborador a 'Sálvame', ja va abandonar el seu lloc de treball en revelar-se una relació que hauria tingut amb Marta López. En aquest moment ell ho va desmentir i ella per caritat també.

Però a la fi, ell mateix s'acaba delatant deixant el seu lloc de treball, quan s'acaben demostrant aquests passos extramatrimonials del col·laborador.