'Sálvame' revela els col·laboradors que s'enfrontaran en el seu nou programa

Mila Ximénez i Lydia Lozano seran dues de les estrelles del programa

Belén Esteban realitzant la nova secció de cuina a 'Sálvame'
La secció de cuina de Belén Esteban ha triomfat durant el confinament | Telecinco

Mentre Telecincosegueix anunciant l'estrena de 'La última cena' per pròximament, 'Sálvame' va encebant l'estrena del seu primer programa de cuina i que tindrà com a protagonistes als mateixos col·laboradors del programa.

Aquests competiran entre ells per demostrar que són els millors amfitrions culinaris del programa i per a això, seran jutjats per veritables experts del sector, que valoraran la destresa dels tertulians en els fogons.

La nova aposta de Telecinco

Aquesta mateixa tarda, Jorge Javier Vázquez ha destapat la cuina del programa, que se situarà en un córner de plató, minimitzant així la inversió de la cadena amb aquest format que arriba per cobrir algun dels 'prime-time' de la cadena.

El nou 'talent' culinari pot ser una bona solució per a la cadena, en un moment on és impossible realitzar nous 'realitys', aprofitant que els col·laboradors de 'Sálvame' han estat treballant durant totes aquestes setmanes, podent així allargar la presència d'aquests en plató durant unes hores més.

Avui mateix, el programa ha revela el nom de tots els col·laboradors que participaran en el nou programa. Entre aquests, s'anoten grans baixes que ja es donaven pràcticament per confirmades com a concursants.

Belén Esteban no concursarà

Tot i que la col·laboradora podria ser jurat del programa per la seva secció de cuina, no sembla que la 'princesa del poble' sigui una de les concursants d'aquest format. El seu nom no està entre els elegits per la productora i la cadena.

Els que sí que ja estan començant a llegir llibres de receptes són Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Marta López, Alonso Caparrós, María Patiño, Mila Ximénez, Antonio Montero i Chelo García Cortés, que tornarà en els propers dies a plató de el programa.


Comentaris

envia el comentari