'Sálvame', condemnat a pagar 50.000 euros a un famosíssim d'Espanya

El programa de Mediaset indemnitzarà Cayetano Martínez de Irujo pel dany moral causat el 2017

Diversos membres de Sálvame en una imatge d'arxiu
'Sálvame' haurà de pagar 50.000 euros a Cayetano Martínez d'Irujo després de la demanda guanyada pel genet   | Telecinco

'Mediaset España' torna a rebre un dur revés judicial i haurà d'enfrontar-se a una gran indemnització a Cayetano Martínez de Irujo, pel dany moral causat per unes informacions abocades al programa 'Sálvame' fa tres anys.

Mediaset ha estat condemnat al costat dels col·laboradors Kiko Hernández , Mila Ximénez  i la productora de 'Sálvame' per l'Audiència Provincial de Madrid a indemnitzar amb 50.000 euros a Cayetano Martínez de Irujo, fill de la duquessa d'Alba, per una demanda interposada per aquest per diversos programes de 'Sálvame Limón y Naranja', de Telecinco, emesos els dies 28, 29 i 30 de novembre i l'1 de desembre de 2017.

La sentència judicial per la qual Cayetano cobrarà 50.000 euros

Cayetano ha imposat aquesta indemnització pel dany moral causat. El tribunal ha estimat parcialment el recurs d'apel·lació presentat per 'Zurbarán Abogados', en representació de Cayetano Martínez de Irujo, contra la sentència del Jutjat de Primera Instància número 11 de Madrid, que el 19 de juny de 2019 va apreciar una infracció del dret a l'honor del demandant.

El tribunal va condemnar solidàriament a 'Mediaset España Comunicación' i a 'La Fábrica de la Tele' a publicitar en els programes 'Sálvame' a la part dispositiva de la sentència de forma anàloga i amb tractament informatiu semblant a la difusió de la qual porta causa aquest procediment, així com a retirar de la web 'mitele.es' les parts dels enregistraments dels programes en què es fa referència al demandant.

Cayetano Martínez de Irujo reclamava fins a 291.000 euros d'indemnització

A més, el tribunal del Jutjat de Primera Instància número 11 de Madrid va absoldre als condemnats de la resta de les peticions de la demanda, de manera que no va establir cap indemnització més a Cayetano Martínez de Irujo, que reclamava una quantitat de 291.000 euros.


Comentaris

envia el comentari