Toca fons: Un col·laborador de 'Sálvame' admet que va pidolar en supermercats

El col·laborador es troba en aquests moments intentant reflotar la seva vida quotidiana

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Toca fons: Un col·laborador de 'Sálvame' admet que va pidolar en supermercats | Catalunya Diari

Segurament, un dels motius que fan que la gent empatitzi amb els col·laboradors de 'Sálvame' és que, de vegades, ens arribem a veure reflectits amb alguns dels seus comentaris o vivències. Aquest fenomen ajuda a entendre l'èxit de Lydia Lozano o Belén Esteban, dues de les col·laboradores que més suport tenen en xarxes socials, i que sempre són escollides pels espectadors, quan el programa les exposa a l'opinió pública.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat és que és molt important reconèixer la passió dels tertulians, que no tenen problema en exposar les seves vides, encara que el que hagin d'explicar a vegades sigui molt dur. Ahir, per exemple, es trobaven parlant de Lely Céspedes, la televisiva dels anys noranta i que ha sigut enxampada sostraient uns embotits d'alta gamma sense pagar-los d'un supermercat.

Un moment complicat a la vida d'un col·laborador

Davant d'això, alguns dels col·laboradors han intentat defensar-la, afirmant que potser està passant un moment complicat en la seva vida. Tanmateix, altres consideren que si tens gana no t'emportes els productes més cars de la lleixa. Ha estat llavors quan un dels col·laboradors habituals del programa ha volgut explicar el seu punyent testimoni, el qual ha encongit el cor a tothom i que, segons sembla, era desconegut fins i tot pels seus mateixos companys de treball.

Estem parlant de Víctor Sandoval. Aquest ha explicat que si algú té fam no ha de robar, ja que si vas de cara i demanes a qualsevol supermercat, rara és la vegada que no t'ajuden davant l'adversitat. La seva manera de dir-ho i el seu convenciment ens ha fet creure que sabia del que parlava i la confirmació no ha trigat a arribar. Sandoval ha admès que quan va tocar fons, es va veure empès a demanar ajuda, fins i tot en llocs on ell no era client i que així tot, el van ajudar.

Si bé és cert que Víctor ha explicat moltes vegades que quan se'n va anar a viure a Sitges va veure's ajudat pel suport que li van oferir diversos restauradors de la zona, això que va revelar ahir encara que no ho havia arribat a verbalitzar. Tot això vindria motivat per la situació que va viure Sandoval quan va tornar de Miami i es va separar del seu ex, Nacho Polo. En aquest moment, els telèfons van deixar de sonar-li i va haver d'espavilar en un poble nou per a ell, començant totalment de zero.

No obstant això, Carlota Corredera va voler matisar les paraules de Sandoval, indicant que en un moment com el que ens trobem, no s'hauria de donar el missatge que en els supermercats ens regalaran menjar. Per aquest motiu, ha volgut dirigir-se a les persones dels serveis socials, i que allà els indiquin els passos a seguir per aconseguir aquesta supervivència.

El col·laborador ha començat una nova vida a Madrid

Per intentar canalitzar la seva delicada situació personal, Víctor es va mudar a Madrid per intentar estar al costat dels seus pares, però aquesta unió va durar poc temps i per desgràcia, el tertulià perdia als seus pares poc temps després. Alhora, mentre aquest intentava reflotar aquest dur sotrac, també havia de bregar amb una feina que exigeix molt esforç i que t'obliga a estar en una carrera contínua per no perdre la cadira.

Ens estem referint a la seva feina a 'Salvame'. Aquest va rebre fa un temps un toc, en què li demanaven que participés més i s'impliqués amb els diferents temes que es tracten. El mateix va assegurar que ho intentaven i que li produïa molta por el fet de perdre la feina, una feina que es limita a una intervenció setmanal i que li permet fer front a les factures. Ara i sent justos, Víctor s'ha posat les piles i intenta guanyar-se la seva cadira al programa més reeixit de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari