YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Confessió de 'Sálvame' sobre Terelu que deixa pels terres Carmen Borrego

El programa admet les seves intencions de voler fitxar 'in extremis' a la filla gran de María Teresa Campos

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Confessió de 'Sálvame' sobre Terelu que deixa pels terres Carmen Borrego | Catalunya Diari

El clan de les Campos no para de rebre males notícies. Com és habitual, María Teresa Campos i les seves filles no paren de ser notícia pels possibles fitxatges i negocis que fan amb diferents programes de televisió. Dimecres a la tarda, David Valldeperas, director de 'Sálvame', va irrompre l'espai per explicar que eren a la fase final per tancar un contracte amb Carmen Borrego i que la convertirien en la nova defensora de l'audiència.

El responsable del programa va anar més enllà i es va atrevir a dir que segurament l'arribada de Carmen es produiria el pròxim dimecres, dia en què s'emetia normalment la secció quan la conduïa María Teresa Campos i, més tard, Kiko Matamoros. Però per sorpresa, ahir la mateixa Carmen va deixar en evidència al programa dient que la direcció de 'Sálvame' ha tornat a mentir i els ha acusat de sortir ahir en pantalla anunciant un fitxatge, sabent que ella l'havia desestimat.

Un fet que deixa molt malament al programa i afecta completament la credibilitat dels màxims responsables de l'espai de Telecinco. Això, per descomptat, no ha quedat aquí i la cúpula de 'Sálvame' ha volgut donar la cara per explicar la seva versió dels fets. Valldeperas ha sortit al pas, explicant el cronograma de la negociació amb Carmen. Aquesta va posar un seguit de condicions com la durada del contracte, en aquesta ocasió valorant la permanència mínima de tres mesos, signant un sou prou elevat i, a més, comptant amb un equip de maquillatge i perruqueria propi i que hauria d'assumir la productora del programa.

Aquest factor va molestar molt a la resta de tertulians perquè es van queixar del favoritisme de Carmen, deixant-los a tots en una posició de desavantatge i que els restava crèdit davant l'audiència. Per aquest motiu, el programa va acabar recapacitant i van notificar a Carmen que no li podien donar l'equip propi de maquillatge i perruqueria, ja que crearia greuges comparatius amb la resta de l'equip.

Tanmateix, això no va frenar la negociació, ja que Carmen ho va comprendre i la negociació va seguir endavant. Els tràmits, però, es van frenar quan 'Sálvame' va descobrir que, ni Carmen ni tampoc el seu representant, havien notificat aquesta negociació a 'Viva la vida', un detall que podia tirar per terra tota la feina que s'havia fet en les últimes setmanes.

El programa no ho ha deixat aquí i ha volgut tornar a fer un lleig a Carmen Borrego, així David Valldeperas ha admès que Carmen era el segon plat i que, realment, qui havia volgut des del primer moment el programa era la seva germana, Terelu Campos. L'explicació que justifica que finalment truquessin Borrego és que el programa va veure molt més fàcil convèncer Carmen, abans que a Terelu.

Inicien les negociacions per fitxar Terelu

Això no ha acabat aquí i, després que tiressin per terra la manera de negociar de Carmen, la direcció ha anunciat que els agraden els grans reptes i que, des d'aquest mateix moment, s'inicien les gestions per aconseguir convèncer Terelu perquè torni a l'univers de 'Sálvame'. Davant aquesta declaració d'intencions, alguns col·laboradors s'han alegrat dient que és la que realment s'ho mereix, mentre que altres ho veuen totalment impossible.

Valldeperas ha afirmat que potser fa alguns mesos era molt més difícil convèncer-la, però que ara, les aigües estan molt més calmades i que no es pot descartar res. Per exemple, Lydia Lozano ha dit que aquest projecte podria ser molt interessant per a Terelu, recordant que en algunes ocasions va substituir la seva mare i li va anar bé.

Si no volem quedar-nos en l'escuma de les onades, podem veure en tota aquesta jugada un moviment estratègic perquè Terelu acabi recuperant la seva cadira i les seves col·laboracions a 'Sálvame', les mateixes que va perdre a conseqüència del mal ambient que va generar la seva germana quan les dues van haver de marxar del format.


Comentaris

envia el comentari