Jorge Javier Vázquez plorant

'Sálvame' confirma la mort que deixa molt tocats als col·laboradors del programa

'Salvame', de dol després de la dolorosa pèrdua de dimecres passat

Sálvame ha conegut aquesta setmana una trista notícia que afecta una de les col·laboradores que van viure l'etapa més popular del programa de Telecinco.

Sálvame està consternat després del que li ha passat a la cunyada de Rocío Jurado en les últimes hores. Sálvame ha vist com la col·laboradora ha patit una pèrdua familiar que l'ha deixat trencada del tot.

Rosa Benito parlant amb uns reporters
Rosa Benito ha viscut la pitjor setmana de l'any després de la pèrdua de la seva cunyada | GTRES

Qui va ser col·laboradora de Sálvame està travessant moments molt durs i dimecres passat va ser un dels dies més complicats que ha viscut el 2022. El cas és que aquell dia va morir, per causes que desconeixem, la seva cunyada Virtudes, a qui sempre ha considerat com una germana.

▶️ Rosa Benito completamente rota por la muerte que la acaba de golpear

Sálvame es queda sense paraules després d'un adeu inesperat

La filla de l'ex de Sálvame, Chayo Mohedano, ha estat la persona que ha revelat públicament la notícia a través de les seves xarxes. «És una nit llarga i trista, molt trista. No n'hi haurà una altra com tu, tita, exemple de dona treballadora, afectuosa i amorosa amb tota la família».

Foto familiar de Rosa Benito
Foto familiar on apareixen Rosa Benito i la seva cunyada Virtudes, a l'esquerra | Instagram (@rosapepioficial)

Amb una imatge de tieta i neboda, la filla de Rosa Benito i Amador Mohedano ha confessat que no ha pogut acomiadar-se del seu familiar. La cantant, molt dolguda després de la pèrdua de la seva tieta, ha utilitzat el seu compte d'Instagram per dedicar-li un trencador homenatge a Virtudes.

Sálvame, de dol després de la pèrdua de la 'tita' Virtudes

«Avui tinc l'ànima trencada per la teva mort, 'tita' Virtudes. Sempre tenies una solució per a cada angoixa o problema i la teva rialla contagiosa alegrava cada lloc. Feies especial cada moment. Et trobaré a faltar», confessava afectada la filla d'Amador.

«Estàvem organitzant un viatge per veure't la setmana vinent i volíem explicar-te moltes coses i abraçar-te fins que em fessin mal els braços. Però no ha pogut ser, no hem tingut temps», prosseguia el seu comiat l'ex de Sálvame.

Així mateix, Chayo ha enviat tot l'afecte als seus cosins i al seu oncle Juan Carlos, germà gran de la seva mare, que ha enviduat aquesta setmana. «Als meus cosins, que són com germans, i al meu oncle Juan Carlos, tot el meu amor incondicional, ara ens veiem. Us estimo família, t'estimo 'tita', descansa en pau», ha conclòs la filla d'Amador Mohedano.

L'excol·laboradora de Sálvame, trencada després de la mort de la seva cunyada

Pocs minuts després, la tertuliana també dedicava unes paraules a Virtudes a través del seu compte d'Instagram. Aquesta ha dit adeu a una de les seves familiars més estimades amb una trista publicació en forma de carta de comiat.

Rosa Benito plorant
Qui va ser treballadora de 'Sálvame' ha sentit molt la pèrdua d'una familiar | Telecinco

«La meva vida avui no té color, es va apagar el teu somriure, la meva cunyada, la meva germana, la que sempre li trobava una sensació a tot», començava.

L'extertuliana de Sálvame parlava de la difunta afirmant que «sempre era positiva, sempre alegre, mai no et vaig veure enfadada durant els anys que vam estar juntes, 50 llargs», continuava.

«Una dona treballadora, enamorada de la seva família, el més important per a tu, i ja veus que injusta és la vida de vegades, ara que podies gaudir de tot allò que durant tants anys has aconseguit. Te'n vas, ens deixes , però que sàpigues que no t'oblidaré, que sempre seràs el somriure etern. Vas fer molt feliç el meu germà que ara em preocupa (que serà d'ell sense tu) els meus nebots, els teus nets...», escrivia.

«Només vull que sàpigues que t'estimo, i parlo en present, perquè sempre estaràs a la meva vida, al meu cor malgrat que avui estigui trencat. Vola alt, molt alt, i descansa en pau, que avui una nova estrella il·luminarà el firmament», concloïa el post.