YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El nou 'look' de la catalana Laura Fa provoca rialles a 'Sálvame': «On va?»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha reaparegut amb un nou 'look' després de la seva sonada baralla amb el director del programa

La catalana Laura Fa somrient en una imatge del seu Instagram
El nou 'look' de la catalana Laura Fa provoca rialles a 'Sálvame': «On va?»| Instagram @laura_fa

Any nou, vida nova. Tot i que ja fa diverses setmanes que va finalitzar l'any, Laura Fa ha decidit fer un canvi de 'look' per donar-li l'últim adeu a aquest mes tan marcat per la tragèdia. La col·laboradora de 'Sálvame' ha compartit diverses fotografies a través del seu compte d'Instagram, on se la pot veure fent un 'look' que està en tendència; la mitja cabellera amb 'balayage'.

Sens dubte, es tracta de tota una aposta per part de Laura, a qui fins al moment sempre l'havíem vist lluir una cabellera llarga i de color castany, el seu to natural de pèl. Ara, la periodista ha decidit 'tirar pel dret' i lluir una bonica mitja cabellera que li resta anys i li suma elegància.

Laura Fa presumeix de nou 'look'

A més, per donar-li un major protagonisme a la seva cabellera, Laura Fa ha decidit pentinar-lo amb ones soltes deixant, així, entreveure unes boniques metxes rosses. La veritat és que la col·laboradora sembla haver encertat de ple, ja que han estat nombrosos els comentaris en què s'aplaudia el seu canvi d'aspecte.

Sens dubte, la periodista està d'allò més contenta amb el seu nou 'look', tant que fins i tot ha pujat diverses 'stories' en el seu compte d'Instagram on ensenya tot el procés de tall i tenyit, a més d'esmentar a la perruqueria responsable de la seva nova imatge. Finalment, Laura pujava un vídeo d'IGTV per mostrar, al detall, el resultat final.

«Doncs m'encanta el 'new look' i crec que a vosaltres també!!! Gràcies pels missatges!!!», escrivia la col·laboradora de 'Sálvame' agraint a tots els seus seguidors les floretes que li havien enviat i escrit en la seva publicació.

La veritat és que ara la col·laboradora podrà realitzar-se una infinitat de pentinats, des d'una cua fins a un monyo, ja que el 'long bob' és una mena de tallada de cabells que està en tendència per la seva gran versatilitat a l'hora de pentinar i de mantenir-lo. A més, les metxes que li ha afegit li atorga una brillantor especial a la seva cabellera i, perquè no dir-ho, al seu rostre.

Els seus companys de 'Sálvame' opinen sobre la seva nova imatge

A més de rebre infinitat de comentaris per part dels seus seguidors, la col·laboradora també ha aconseguit causar sensació entre les seves companyes de plató, que no dubtaven a afalagar-la a través de les xarxes socials. «Laura, m'encanta!», escrivia Núria Marín, «Que guapa», opinava Marta, mentre que les seves altres dues companyes, Carlota Corredera i Gemma López també es desfeien en elogis cap a la periodista.

Sens dubte, aquestes floretes hauran anat de meravella a la periodista, sobretot després de la seva sonada baralla amb el director de 'Sálvame', Alberto Díaz, després que aquesta assegurés que ell havia estat el principal culpable de la discussió entre Anabel Pantoja i Belén Esteban pel tema de la venda en línia de joies.

«Jo crec que no és Lydia (Lozano), però sí que hi ha algú que ha enverinat a Belén, però no diré el nom. En tot cas, si algú li ha inflat una mica el cap a Belén ha sigut Alberto (Díaz)», confessava Laura Fa, provocant la ira d'Alberto, que acabava per fer-la fora de plató, mentre aquesta trencava en plors.

No sabem si la discussió amb el director del programa és el que ha fet que Laura Fa s'animés a canviar de 'look', però, el que sí que sabem és que el nou pentinat de la periodista ha estat tot un encert. Caldrà esperar per veure com la periodista decideix treure-li el màxim profit al nou tallada de cabells.


Comentaris

envia el comentari