Plató de Sálvame amb els col·laboradors

'Sálvame' podria ja tenir data per al programa final: La fi d'una era

Jorge Javier Vázquez s'està preparant per rebre una notícia complicada

Jorge Javier Vázquez i els seus col·laboradors de 'Sálvame' han de resoldre un problema que està posant en perill la continuïtat del programa. L'espai s'ha emès durant dotze anys, i sempre havia registrat unes dades d'audiència fantàstiques, però el seu esdevenir ha fet un gir de 180 graus. Els espectadors cada cop estan més avorrits del format vespertí i exigeixen certs canvis.

Jorge Javier Vázquez va convertir 'Sálvame' en un programa històric dins de la premsa del cor, de fet continua sent força influent. El problema és que els anunciants s'han adonat que a la televisió hi ha productes molt més reeixits, com ara 'Tierra Amarga', una telenovel·la emesa a Antena 3 que ha aconseguit fer ombra a Mediaset.

Jorge Javier ha perdut el tron mediàtic, però continua tenint esperança i assegura que no pararà fins a recuperar tot el poder. Telecinco confia en la seva paraula, però de moment ha cancel·lat 'Sálvame Tomate' per apostar per una altra presentadora de la cadena. Sonsoles Ónega ha pres el relleu, i fins a nova ordre serà ella qui ocupi la franja horària que de les vuit fins a les nou del vespre.

Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'
'Sálvame' ja no compta amb el suport del públic | Telecinco

Les darreres emissions de 'Sálvame' no han superat el 15,6% d'audiència, dada que està molt per sota del que registraven en el passat. Els directors es resisteixen a cancel·lar el programa, però no són pocs els que pensen que el final és cada cop més a prop. Últimament, han provat sort amb unes trames que no han enganxat el públic i que a sobre han produït molt de rebuig.

Els espectadors pensen que Jorge Javier i el seu equip estan obsessionats «amb fer mal i destruir parelles». Les xarxes socials s'han omplert de comentaris negatius cap a 'Sálvame', i aquest atreviment no beneficia ningú. El programa viu de la publicitat i cap anunciant es vol relacionar amb un producte tan controvertit.

Jorge Javier Vázquez serà acomiadat de Sálvame

Jorge Javier està cada cop més lluny del programa que el va convertir en una estrella, ja que és conscient que Telecinco acabarà cancel·lant l'espai. De moment han substituït 'Sálvame Tomate' per 'Ya son las ocho', format que conduirà Sonsoles Ónega. Segons els experts, la presentadora tindrà força repercussió i decidiran apostar-hi.

Els col·laboradors del presentador català ja han començat a tremolar perquè saben que el seu futur a la petita pantalla té els dies comptats. No saben exactament quan seran acomiadats, però tenen clar que el seu èxit s'està apagant. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris que aplaudeixen la feina de Sonsoles i exigeixen que 'Ya son las ocho' duri més temps.

Rocío Carrasco ha tingut molt a veure en aquesta crisi, ja que des que va començar a treballar a Telecinco tot ha canviat. Alguns rostres relacionats amb la cadena, com per exemple Carlota Corredera, han adoptat un comportament força controvertit. Els detractors de la presentadora gallega l'acusen de ser una «manipuladora» i exigeixen que abandoni la televisió.

Sonsoles Ónega sembra el pànic a Telecinco

Jorge Javier Vázquez té molts negocis fora de la televisió i ha guanyat molt de temps durant els anys que va ser el rei de Telecinco. No té por que algú li prengui el lloc, però els seus col·laboradors sí. Alguns periodistes com Lydia Lozano o Chelo García-Cortés volen continuar treballant i saben que la seva carrera professional està tocada de mort.

Lydia Lozano, Gema López i molts tertulians han participat en temes força controvertits, cosa que els ha perjudicat. Actualment, la seva imatge pública està força deteriorada, per això tenen tanta por al triomf de 'Ya son las ocho'. Segons expliquen, pocs empresaris de l'audiovisual voldran comptar amb ells quan deixin de ser al costat de Jorge Javier.