Alessandro Lequio sortint del seu cotxe amb cara de sorpresa

'Sálvame' descobreix el pastís: Proves que confirmen agressions de Lequio a Ana Obregón

Hi ha diverses portades i escrits que podrien confirmar el cas extrem que ha descobert el programa de Telecinco

La docusèrie de Rocío Carrasco està traient molts temes de l'armari que portaven anys tancats. Quan crèiem que els primers perjudicats serien la família de la filla de Rocío Jurado, avui 'Sálvame' ens ha demostrat que hi pot haver altres sagues que també poden sortir perdent o guanyant, segons vagi la cosa. Fa uns dies uns reporters de carrer es van trobar amb Antonia Dell'Atte i li van preguntar pel testimoni de Rocío Carrasco. Lògicament, la italiana es va posicionar a favor de la protagonista de la docusèrie, però a més, es va sincerar explicant una vivència molt personal. Va assegurar que el seu exmarit, Alessandro Lequio, l'havia maltractat, i que va arribar a denunciar-lo, sent la primera dona que va interposar mesures a Espanya per aquest tipus de successos. Finalment, va retirar els càrrecs per protegir el fill que tenien en comú, cosa que no treu que, en aquell moment, el col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' se sobrepassés amb ella.

Avui, al plató de 'Sálvame' s'ha parlat d'aquest assumpte i s'ha anat molt més enllà. Els col·laboradors es demanaven si el que explica Dell'Atte també podria tenir repercussió en Ana Obregón i en la relació que va mantenir amb Lequio. Doncs bé, el programa de les tardes ha assegurat que hi ha proves que demostrarien que Alessandro s'hauria sobrepassat amb l'actriu i que amb aquestes proves hi hauria molt poc marge d'error.

Concretament, el col·laborador Miguel Frigenti ha mostrat la portada d'una revista dels anys noranta en què Ana Obregón assegura que va haver de contractar un guardaespatlles per protegir-se d'Alessandro Lequio. Una situació extrema que deixa en molt mala posició un dels col·laboradors estrella d'Ana Rosa Quintana que, com va dir Rocío Carrasco, estaria defensant Antonio David Flores perquè potser se sent identificat amb el seu amic en algunes coses.

Això no ha estat tot, ja que a les xarxes socials alguns espectadors han demanat més indicis de la mala relació que hi havia entre Lequio i Ana Obregón. Ha estat llavors quan un espectador ha trobat relats de l'actriu en què explica molt bé com va ser el matrimoni amb l'italià. Aquests textos expliquen que el col·laborador de televisió seguia Anna amb una moto pel centre de Madrid per a tenir-la controlada. I també relaten que quan Obregón treballava en una sèrie i li enviaven els guions a casa, Alessandro n'arrencava les pàgines en què el personatge de la seva dona tenia algun tipus de vincle afectiu amb un altre personatge, de manera que ella mai arribava a llegir aquestes parts del guió, cosa que li va causar un greuge important en la carrera professional.

Un possible acomiadament sobre la taula

Els tertulians de 'Sálvame' saben que mentre el nom d'Alessandro Lequio segueixi estant sobre la taula per aquest assumpte és inevitable que l'audiència exigeixi que es prenguin mesures contra ell que puguin tenir un pes semblant a les decisions que van prendre els directius de Mediaset en contra d'Antonio David Flores. Així ho ha manifestat Kiko Matamoros, que diu que si s'expliquen certes coses, el seu paper a la televisió podria canviar considerablement.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, la polèmica es torna a centrar sobre el plató del programa d'Ana Rosa. L'audiència fa dies que jutja la presentadora pel posicionament que ha mostrat, que no és totalment a favor de Rocío Carrasco. I una de les copresentadores del programa, Patricia Pardo, ha estat qüestionada per Jorge Javier Vázquez, que ha tirat d'ironia per dir-li que Rocío Carrasco hauria de guardar silenci i no explicar el calvari que ha viscut. D'aquesta manera, ha caigut en el mític «calladeta estàs més guapa».