YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La ficada de pota d'Alonso Caparrós que la direcció de 'Sálvame' no li perdona

El col·laborador ha decidit actuar per evitar més rumors i especulacions sobre ell

Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe
La ficada de pota d'Alonso Caparrós que la direcció de 'Sálvame' no li perdona | Telecinco

Alonso Caparrós, que ha carregat contra les Campos últimament, s'ha convertit en protagonista de 'Sálvame' sense voler-ho. I tot perquè el programa ha donat veu a un empresari que l'acusa d'endeutar-li una significativa quantitat de diners. El testimoni d'aquest pretenia fer que el citat col·laborador es convertís des d'ara en objecte d'informacions i rumors.

No obstant això, aquest ha volgut tallar de soca-rel la situació i per això, no ha entrat al drap de qui l'acusa. Una actitud que sembla que no ha agradat gens a la direcció del programa, ja que així ha tallat un 'filó' de què tirar durant aquests dies al plató del programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

El testimoni de l'afectat

Durant tot el programa s'ha estat mantenint l'esquer' que un col·laborador tenia un deute important amb un empresari. I ha estat a la recta final de l'espai quan s'ha revelat que aquest no era altre que Alonso Caparrós. En concret, s'ha indicat que aquest és acusat per una persona que el va contractar per a un 'bolo' del qual va cobrar els diners, però no el va realitzar.

Tot seguit, se li ha donat entrada en directe al supòsit afectat, Chema Alcántara, qui ha relatat que va contractar al col·laborador per dur a terme un 'bolo' a Don Benito (Badajoz). No obstant això, aquest va cobrar els 1.500 euros per l'esdeveniment, però el va deixar tirat i no va acudir. D'aquí que l'hagi descrit com un «pocavergonya i lladre».

És més, ha afegit: «Crec que Alonso sap que hi ha un contracte, que vam estar treballant aquí per fer el seu programa, el seu espectacle. I ell sap perfectament que ens va deixar tirats. Ell va donar un missatge a les xarxes socials que se n'anava per causes de força major, però mai ho ha justificat. Has de donar la cara i pagar». Per això ha comentat Chema que, per les despeses que li va suposar l'organització de l'espectacle, li deuria uns 3.800 euros.

La resposta d'Alonso Caparrós

Davant les dades abocades per l'empresari, l'estrella de 'Sálvame' (Núria Marín) ha volgut saber l'opinió de l'acusat' que estava al plató. Per això, no ha dubtat a preguntar-li: «Vas arribar a rebre els diners?». En aquest moment, segur que la direcció del programa de Telecinco esperava que el col·laborador entrés al drap d'Alcántara i ho desmentís.

Per aquest motiu se li hauria donat forma a un 'picabaralla' que s'hagués traduït possiblement en audiència. No obstant això, Alonso Caparrós ha sorprès a tots. Així que, en lloc de negar l'acusació, s'ha decantat per resoldre la qüestió i no 'entrar al drap'. Com ho ha fet? S'ha dirigit a l'empresari de Badajoz i li ha dit: «Si té proves, si té el contracte, que vagi a una comissaria i em denunciï. Estaré encantat d'assumir el que digui el jutge».

Davant aquestes paraules, Chema Alcántara s'ha mostrat enfadat amb el col·laborador i l'ha arribat a 'amenaçar': «Si començo a explicar coses del que tu ja saps, quan ens vam quedar sols al local, no et beneficiarà en res, Alonso, en res».

No obstant això, Caparrós no s'ha deixat acovardir i ha mantingut la seva postura de no donar-li més pàbul a la informació. I aquesta actitud del col·laborador de 'Sálvame' ha estat aplaudida per alguns espectadors a les xarxes socials. No obstant això, altres han cregut a l'empresari i no han dubtat a criticar-lo obertament amb missatges com ara aquests:

  • «Mare meva, els estafadors es defensen entre ells. Els meus advocats, jutjat..., quin individu més repugnant! Paga si cal i punt».
  • «Un altre més que les mata callant. Quina colla de col·laboradors, deuen a Hisenda, infidels, s'inventen malalties... Vaja, el millor de cada casa».
  • «Ni justícia ni res, estafador és el que ets Caparrós».

El col·laborador ha volgut tancar la qüestió. No obstant això, caldrà esperar per veure si el programa accepta la seva postura o decideix dur a l'empresari afectat al plató per a un cara a cara.


Comentaris

envia el comentari