IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Surt a la llum la cara oculta de Raquel Sánchez Silva

Un col·laborador del programa ha destapat les males relacions de la presentadora amb altres companys de Mediaset

Raquel Sánchez Silva al programa 'Lo siguiente'
Raquel Sánchez Silva va abandonar Mediaset fa anys | cedida

La manca de continguts en el món de la premsa rosa a causa de la crisi del coronavirus està fent que 'Sálvame' tregui a la llum facetes d'algunes de les seves personalitats que fins ara es desconeixien per poder omplir les més de 4 hores que ocupa cada tarda a la programació.

Aquest dimecres, el periodista Jesús Manuel Ruiz havia de puntuar l'actitud de Jorge Javier Vázquez davant del mateix presentador i dels seus companys, i l'ha descrit com una persona a qui no considera superba. Fins aquí, tot bé, però el col·laborador ha aprofitat el moment per destacar que a qui sí que considera una presentadora superba ja no treballa a la cadena. 

Davant d'aquesta confessió, els seus companys han volgut saber el nom de la presentadora i ell no ha tingut problema a revelar-lo. S'estava referint a Raquel Sánchez Silva quan presentava 'Visto y oído' a Cuatro, al costat de Joaquín Prat Júnior i ell mateix, que formava part de la redacció de l'esmentat programa.

Segons explica, a la presentadora semblava que li molestava tot, fins i tot tenir a prop els seus companys de format. A més, ha afirmat que en aquests mesos que van treballar junts li va donar la sensació que Silva era molt poc empàtica i res propera a les persones amb què tractava en el seu dia a dia.

Per si no n'hi hagués prou, Jesús Manuel va explicar que quan va treballar a 'Aquí hay tomate', molts dies Jorge Javier Vázquez menjava amb ells, mentre que Sánchez Silva no es relacionava amb la resta de membres del format, fomentant així el classisme dins l'equip.

Raquel Sánchez Silva treballava amb un equip molt dividit

Buscant l'explicació d'aquesta estranya actitud de la presentadora, Jesús Manuel va explicar que en aquest programa es trobaven professionals que venien del difunt 'Aquí hay tomate' i d'altres que havien estat destinats al grup PRISA, dels quals va destacar que mentre uns reien i es divertien, altres dedicaven el seu temps lliure a llegir 'El País'.

De fet, aquesta no és la primera vegada que Raquel Sánchez Silva està en el punt de mira. Temps enrere, Valeria Ros, humorista i ex col·laboradora de 'Lo siguiente' i que presentava la periodista a Televisió Espanyola, ja va explicar com havia estat acomiadada del programa i la difícil relació que la unia amb la presentadora, la qual havia marcat distància amb ella des del primer moment.


Comentaris

envia el comentari